Pokaż wyniki od 131 do 140 z 187

Wątek: pierwsza cyfrowa lustrzanka po analogowych - co wybrac?

Widok wątkowy

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: Re: Odp: pierwsza cyfrowa lustrzanka po analogowych - co wybrac?

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Którego systemu? Sony, Nikona czy Pentaxa? Jesli od X lat używam Nikona to gdybym był fanboyem N to bym pisał o wyższości N. Tymczasem ja piszę o matrycy, nie o systemie. Uparliscie się udowadniać, że matryca w Canonach jest równie dobra jak Sony czy te w Nikonach i Pentaxach. Wbrew temu co tu pokazują z wyciąganiem z cieni, wbrew pomiarom DR na dxomark itd. Rozumiem, że na forum Canona trzeba pisać, ze Canon jet najwspanialszy we wszystkim? Nawet że ma lepsze DR, nawet gdy go nie ma?
    Czyli to co pokazałem wyżej jest bzdurą? I moje doświadczenia z puszkami których używam są nic nie warte?
    Ja odniosłem się do Twoich konkretnych zaleceń, że trzeba kupić coś z A6xxx jak się foci krajobraz. Cofnij się kilkanaście postów wstecz i zobacz co napisałeś, zamiast dalej pisać...
    Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Spuścicie trochę powietrza. Przeganiacie z forum wszystkich co maja inne zdanie. Efekt - mimo większej ilości użytkowników aparatów Canona niz Nikona na forum pisze się mało, choć czyta je wielu! O czym świadczy chocby spora frekwencja w konkursach (spora ilość nadesłanych prac i .. prawie zero wypowiedzi w wątkach konkursowych).
    Jacek - spuść powietrze przede wszystkim Ty!
    Od kilku postów robisz tu jakąś krucjatę wrzucając wszystko i wszystkich do jednego wora jakimiś ogólnikami. Ogarnij się chłopie, bo adminowi nie przystoi coś takiego.
    A już te bzdury o przeganianiu kogokolwiek - boszszsz ...

BTW: nie pomyślałeś że użytkownicy Canona nie zaglądają tu min. właśnie dlatego, że strach o cokolwiek pytać czy pisać bo zaraz się zlecą trolle udowadniając, że zrobił głupotę kupując Canona i uświadamiając jak to natychmiast powinien zmienić system. I w tym wszystkim uczestniczy aktywnie administrator. To jest chore. .

Jacek_Z - to nie jest forum wielosystemowe tylko forum Canona. Chyba że zmieniła się wizja właściciela. Jeśli tak to dobrze byłoby gdyby nas o tym poinformował, bo to zupełnie zmienia wiele spraw.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 25-03-2019 o 13:36
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów