Jak wam sie podoba skład na MŚ ? Ja mam bardzo, bardzo mieszane uczucia. Szczególnie brak Dudka i Frankowskiego jest dla mnie jakimś kosmosem. Ale cóż pewnie Janas wie lepiej. Oby nie było powtórki z Korei.
Jak wam sie podoba skład na MŚ ? Ja mam bardzo, bardzo mieszane uczucia. Szczególnie brak Dudka i Frankowskiego jest dla mnie jakimś kosmosem. Ale cóż pewnie Janas wie lepiej. Oby nie było powtórki z Korei.
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
Jak mozna bylo. Wiadomo ze Boruc bedzie bronil we wszystki trzech meczach. Po tym co Dudek zrobl dla tej druzyny, powinien jechac, nawet po to zeby przesiedziec na lawce. To samo Franek. Poza tym powolanie Brozka i Jelenia ma jeden cel. Pokazanie ze Rasialo musi grac. Przeciez Ci dwaj sa kompletnie niedoswiadczeni. Pytanie tylko kto Janasowi uratuje dupe kiedy nie ma Franka.
Strasznie jestem rozzalony. Obym sie mylil i musial odszczekac to po mistrzostwach.
Canon R5 II, R6|RF 14-35|RF 24-105 4L|EF 85 1.8|EF 100 2.8L|RF 200-800|C 420 + 580
Przynajmniej wiadomo na kogo stawiać u bukkies![]()
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
Ja stawiam na Trynidad Tobago i Republikę Kongo czy tam Zair....Zamieszczone przez ripek
mogę także postawić 100:1 na Polskę, że będzie jedną z druzyn w tzm strefie umiarkowanej... czyli na końcu każdej stawki![]()
![]()
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
Ech kurde. O ile obserwuje to Żurawski z Rasiakiem średnio sie dogadują na boisku. Czemu nie mozna było wrócić do dwójki Żuraw, Franek z przodu i dogrywający im Szymkowiak ze środka ? Też marzę o tym żeby odszczekać takiego pana Jelenia czy Gancarczyka za półtora miesiąca ale obawiam się, że parafrazująć "znakomitego" polskiego tenora będzie " Do domu Polsko"
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
Wybór kompletnie nie trafiony przez trenera naszej wybitnej kadry narodowej. Chyba się zrzucę na pampersy i smoczek dla MILI !!!! Przez naszego trenera walnę chyba więcej dzisiaj piwka !!!!
Ostatnio edytowane przez oszołom ; 15-05-2006 o 22:54
Eos 1D Mark IV + maleńka szklarnia elek oraz jeden Zeiss:-D
Kazdy powod jest dobryZamieszczone przez oszołom
![]()
5D + L
Na pewno są lepsze !!!!
Eos 1D Mark IV + maleńka szklarnia elek oraz jeden Zeiss:-D
NO dla mnie napewno ;-)Zamieszczone przez oszołom
5D + L
To prawda że Dudkowi i Frankowi ten wyjazd się należy 'jak psu micha" ale co do cieżkiej cholery tam robi Rasiak ? / Może to jakis pupilek Janasa /.![]()