Najmniej miłą sprawą jest to, że Janas nie potrafił chłopakom powiedzieć tego w oczy, okropne że dowiedzieli się z mediów. To dramat. Jak dla mnie, Janas zamordował Dudka. Bardzo mi przykro. Szkoda chlopaka. :-/Zamieszczone przez Nemeo
Najmniej miłą sprawą jest to, że Janas nie potrafił chłopakom powiedzieć tego w oczy, okropne że dowiedzieli się z mediów. To dramat. Jak dla mnie, Janas zamordował Dudka. Bardzo mi przykro. Szkoda chlopaka. :-/Zamieszczone przez Nemeo
A, nie to , to napewno, wiadomo nie od dziś, że Janas ma jakiś dziwny sentyment do RasiakaZamieszczone przez Nemeo
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
brak Dudka - ok, nie gra w klubie od roku.
brak Franka - od pol roku nie strzelil gola, takze ok.
a co do ku**y nedzy w kadrze robi niegrajacy Mila i Kosowski?!
Coś mi się wydaje, że wrócimy z Niemiec tak samo szybko, jak z Koreii.![]()
Zamieszczone przez Nemeo
Szybciej! Bo mamy bliżej
A co do Rasiaka... http://video.google.com/videoplay?do...89763&q=rasiakDREWNOOO!
![]()
Świetne !!!! Super !!!! Tylko nie wiem czy mam się śmiać z tego ciapy, czy płakać z poziomu jego umiejętności ??? Chyba płakać, bo go powołał nasz Trenerek Reprezentacji.
Eos 1D Mark IV + maleńka szklarnia elek oraz jeden Zeiss:-D
Dobre, ale ten drugi film to juz pelen szacuneczek dla Rasio.Zamieszczone przez yogi-bear
Lepiej przeszedl obrane niz wczoraj Ronaldinio i jeszcze madrze strzelil gola.
Co do Franka i Dudka, przeciez Janas nie bierze pilkarzy czy gwiazd na jakis karnawal czy wycieczke, a do ciezkiej roboty, wybral tych ktorzy wedlug niego beda mogli zagrac w czerwcu na 150% i chyba tak trzeba na to patrzec. Troche do tego wzoru nie pasuje Mila, ale Janas wie to czego my nie. NIc pozostaje tylko mu zaufac i trzymac kciuki.
A brac gwiazdy na lawe po to by psuli atmosfere, chyba nie bylo sensu.
Nawet wszystkowiedzacy Tomaszewski przyznal ze Dudka nie bylo sensu brac.
A wszystko przez 'Krystyne z gazowni'.:-)
Są już zakłady ile razy Mila się przewróciMoje '3 grosze' odnośnie kadry: pierwsze 2 mecze w korei wystawił Engel 'starą' ekipę - źle - wtopili; na mecz z usa w końcu wystawił młodą krew - wygrali - wszscy znajomi i nie tylko narzekali dlaczego nie grali 'młodzi' od pierwszego spotkania. Może Janas wyciągnął, z Korei właśnie, lekcję? Zobaczymy. Moim zdaniem, jak tu ktoś napisał
no lol! nie grał juz ho ho, kontuzja za kontuzją i ma blokować miejsce na ławce? to może lepiej by było mu dać darmowe wejściówki na mecze reprezentacjiPo tym co Dudek zrobl dla tej druzyny, powinien jechac, nawet po to zeby przesiedziec na lawce.Skład jest imo dobry. Jeszcze Kosowskiego i Mile bym wymienił na innych młodszych piłkarzy.
A wszystko przez 'Krystyne z gazowni'lool
Ostatnio edytowane przez _invictus ; 18-05-2006 o 10:30
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
thorin, respect![]()
![]()
![]()
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..