W tej cenie, w której masz 15% rabatu, w normalnym sklepie kupisz wszędzie, często z adapterem.
W tej cenie, w której masz 15% rabatu, w normalnym sklepie kupisz wszędzie, często z adapterem.
200L który ? :-) EF 200mm F2.8L II czy EF 200mm F2.0L IS USM ?
EOS R6 Mark II, EOS R8, RF 15-35/2.8L IS, RF 50mm F1.2L, RF 50mm F1.8, RF 35mm F1.8, RF 24mm F1.8, EF 85/1.8, EF 135L, 2x430EX II
www.facebook.com/matti.jarominnen/photos
https://www.flickr.com/photos/mateuszj/albums
Ten drugi to tylko w pakiecie z karnetem na siłownię.
Sprzęt - dekielek z przyległościami.
Fumare humanum est!
napiszcie na ile wam starcza bateria? chodzi mi o fotografie podróżniczą, ile baterii dziennie zeżrę?
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!
ok, dziekuje
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!
Hej, w ostatnim czasie zauważyłem że nieużywane body dość szybko rozładowuje akumulatory. Około 5 dni temu włożyłem na full naładowany akumulator, dzisiaj chciałem włączyć aparat a tu totalne zero. W między czasie aparat w ogóle nie był używany.
Czy macie jakiś pomysł? Dodam że, w ostatnim czasie body wraz z obiektywem Samyang było wysłane do serwisu i zaktualizowali soft w obiektywie.
Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
Być może właśnie Samyang wciąga energię zobacz czy podobny objaw masz jak pozostawisz aparat z obiektywem natywnym, ewentualnie może uszkodzone jest samo body ale to mniej prawdopodobne bo objawowo byłoby więcej dziwnych
Gdzieś już kiedyś był temat na forum i okazało się o ile dobrze pamietam, że niefirmowa przejściówka na ef powodowała problem w postaci rozładowywania aku.
Ostatnio edytowane przez robcio ; 07-08-2021 o 15:31