Pokaż wyniki od 1 do 10 z 961

Wątek: Canon EOS RP

Mieszany widok

Dopiero zaczyna Awatar dudzi90
    Miasto
    Gdańsk/Szczecinek

Domyślnie Odp: Canon EOS RP

Cytat Zamieszczone przez jinks Zobacz posta
    Napisz co focisz, jakie masz szkła, ew. jakie planujesz dokupić.
    Ogólnie to bdb aparat. Na pewno wolałbym go niż Fuji xt3/4, czy Sony z serii a6000.
    Nie mam dużo szkieł. W zasadzie pod FF zostałaby mi tylko stałka canona 50 1.4. Obecnie chce kupić tamrona 35 1.8 z uwagi na stabilizacje. Pod FF chciałbym jakiegoś zooma dokupić, ale właśnie. Jak wsółpraca adaptera z tamronami? Jednak z mocowaniem EF można kupić tańsze obiektywy

Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
    moja galeria: www.nowydudzi.deviantart.com
    "Gdy tylko umiera człowiek, umiera również jego fotografia." Katherine Mansfield

Pełne uzależnienie Awatar jinks
    Miasto
    Kielce

Domyślnie Odp: Canon EOS RP

Cytat Zamieszczone przez dudzi90 Zobacz posta
    Nie mam dużo szkieł. W zasadzie pod FF zostałaby mi tylko stałka canona 50 1.4. Obecnie chce kupić tamrona 35 1.8 z uwagi na stabilizacje. Pod FF chciałbym jakiegoś zooma dokupić, ale właśnie. Jak wsółpraca adaptera z tamronami? Jednak z mocowaniem EF można kupić tańsze obiektywy

Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
    50/1.4 to bardzo fajne szkło. Przerobiłem kilka sztuk. Używałem przez wiele lat. Mam jednak wrażenie, że przy systemie R nie wykorzystujemy pełnego potencjału. To szło ma wolny Af szczególnie przy pracy ciągłej i przeostrzaniu. Mówiąc dosadnie eyeAF w trybie ciągłym nie wyrabia. Możesz zostawić, bo możliwości i obrazek są w porządku, ale można też wymienić z niewielką dopłatą do rf50/1.8.
    Tamron 35/1.4 będzie dobrze chodził. Osobiście wolałbym jednak kupić używaną Sigmę art za 2k zł.
    Ogólnie efy chodzą bez problemu przez adapter. To tylko przeniesienie styków.
    Miłego dnia
    moja www

Uprawnienia umieszczania postów