Cytat Zamieszczone przez Jacek Zobacz posta
Nie mogę, bo nie mam tego gripa. Gdzieś w necie widziałem fotę ale z przodu i boku, a to mnie nie interesuje. Mnie chodzi o tył, rozmieszczenie guzików. Pytałem na cyfrowe o możliwość zamiany RP na R6, mogą tak zrobić, ale w ofercie nie mają samego body R6. Mają zestawy R6 plus ob. 24-105 mm F4-7.1 IS - taka wymiana mnie nie interesuje, bo mam już RF 24-105 mm F4. Gdyby gdzieś w sklepie był ten grip z chęcią bym przymierzył, ale nie ma, zamawianie przez internet jakoś mnie zniechęca. Z tego co widzę, to mało kto ma taki aparat, lub ci co kupili to nie czytają/ nie udzielają się na forum CB. Ciekaw jestem czy działa z jednym aku, i czy body działa z gripem bez podłączania kabelka. Kilka razy robiłem kopiowanie plików z karty na kompa bez wyjmowania karty z body, przez wifi, nie wiem jak u innych, ale u mnie to działa na tyle szybko, że da się z tym żyć.
Mnóstwo osób ma RP. Tylko, że współcześnie ludzie już coraz rzadziej siedzą na forach. Teraz królują grupy na Facebooku. Polecam np. grupę "Canoniarze". Niedawno ktoś pisał, że używa RP do ślubów właśnie z tym gripem.

Ja jestem na CB od początku mojej przygody z fotografią cyfrową i m.in. ze względu na sentyment będę tu zaglądał jeszcze długo choć na Facebooku pomimo wszechobecnego śmietnika widać, że to wszystko żyje.

Wysłane z mojego M2003J15SC przy użyciu Tapatalka