Pokaż wyniki od 1 do 10 z 961

Wątek: Canon EOS RP

Mieszany widok

Miasto
    Wiesbaden

Domyślnie Odp: Spekulacje i plotki na temat nowości Canona? [bezlusterkowce] ;)

Wydaje mi się, że mimo wszystko sporo osób wybierze lustrzankę. Chociażby właśnie ze względu na baterię. 200 zdjęć na jednej baterii, to wynik całkowicie nieakceptowalny.

Pełne uzależnienie Awatar solti
    Miasto
    Poznań

Cytat Zamieszczone przez pubpn Zobacz posta
    Wydaje mi się, że mimo wszystko sporo osób wybierze lustrzankę. Chociażby właśnie ze względu na baterię. 200 zdjęć na jednej baterii, to wynik całkowicie nieakceptowalny.
    Nie mam RP, ale mam R. Nie wiem, skąd te mity o baterii... Ostatnio fotografowałem na komunii (dla wszystkich dzieci) + przyjęcie po kościele u jednej z rodzin + sesja. W sumie wyszło ponad 1000 zdjęć. Wszystko na jednej baterii, która na koniec dnia miała jeszcze 12%.
    Wczoraj robiłem sesję w plenerze dla czteroosobowej rodziny. Sporo kombinowania i zabawy. W sumie ponad 700 zdjęć. Przez cały czas zapięty obiektyw z IS + przez większość czasu na sankach założony nadajnik do lampy. Bateria na koniec pracy 62%. Czy to są złe wyniki???
    Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętności Niestety ja mam tylko chęci
    galeria na forum Canon-board
    galeria na stronie lotnictwo.net.pl
    galeria.solti.pl

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Gdańsk

Cytat Zamieszczone przez pubpn Zobacz posta
    Z nocnej eskapady z R przyniosłem 80 zdjęć. Ogarnął to 10 letni akumulator firmy Minadax Wychowałem się na rolkach, jedna w aparacie i druga w kieszeni czyli max 70 zdjęć.

Uprawnienia umieszczania postów