Pokaż wyniki od 1 do 10 z 961

Wątek: Canon EOS RP

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Siedlce

Domyślnie Odp: Canon EOS RP

Andrzej nie w tym rzecz. Ja absolutnie nie chce Cię obrażać, chcę żebyś zobaczył całość a nie skupiał na fragmencie.
    Tam jest znak zapytania na końcu.

Pełne uzależnienie Awatar candar
    Miasto
    Chrząszczyrzewoszczyce, Powiat Łękołody

Domyślnie Re: Odp: Canon EOS RP

Cytat Zamieszczone przez robertskc7 Zobacz posta
    Andrzej nie w tym rzecz. Ja absolutnie nie chce Cię obrażać, chcę żebyś zobaczył całość a nie skupiał na fragmencie.
    Tam jest znak zapytania na końcu.
    Konfabulujesz i kłamiesz pisząc niestworzone historie na temat rzekomych moich postów w których nazywasz inne osoby idiotami pomimo, że nic takiego nigdy nie miało miejsca (co bardzo łatwo mogę udowodnić) bo nigdy na forum Sony nie napisałem nic o czym wspomniałeś wyżej. Jeśli nie chcesz obrażać ludzi dookoła oraz na innych forach - to po prostu nie mijaj się z prawdą. Tyle i aż tyle.

ps.
    A całość widzę od wielu lat gdy zmuszony byłem używać 5D i 7D ponieważ nasz ulubiony producent nie lubi dawać za dużo w jednej puszce i obdziela funkcjami kilka różnych modeli.
    Dawniej A1, F1N, EOS 50, 5, 3, 10D, 7D, 5D MARK I i II i III , M DYNAX 505si , 7000 i 8000i , P K1000, ME SUPER, SUPER A , Fuji X-E1, X-T1, X-T2 , Nex5, A7 I ,II i III. Nikon F-601, 801s , Z6 obecnie: A7 IV , Nikon J1, Canon F1N , Kodak SIX20 , WELTI Ic i M42 moja strona II MM II IG II FB II 35photo II 500px II 1x.com

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: Re: Odp: Canon EOS RP

Cytat Zamieszczone przez candar Zobacz posta
    Konfabulujesz i kłamiesz pisząc niestworzone historie na temat rzekomych moich postów w których nazywasz inne osoby idiotami pomimo, że nic takiego nigdy nie miało miejsca (co bardzo łatwo mogę udowodnić) bo nigdy na forum Sony nie napisałem nic o czym wspomniałeś wyżej. Jeśli nie chcesz obrażać ludzi dookoła oraz na innych forach - to po prostu nie mijaj się z prawdą. Tyle i aż tyle.

ps.
    A całość widzę od wielu lat gdy zmuszony byłem używać 5D i 7D ponieważ nasz ulubiony producent nie lubi dawać za dużo w jednej puszce i obdziela funkcjami kilka różnych modeli.
    Tylko to nie jest tak, że całe forum służy do wylewania żali i frustracji. Gdziekolwiek się wejdzie to zaraz się zlatujecie i wciskacie nachalną propagandę jaki to Canon jest zły i robi do d... sprzęt. To jest dla niektórych użytkowników już męczące. Są raporty, pretensje w postach o to że na to nie reagujemy.
    Jestem przeciwnikiem zamykania wątków ale biorąc pod uwagę co tu się zaczęło dziać miałem ochotę dać kilku osobom urlop. Z tego powodu może dobrze, że Bartek czasowo zamknął.
    W sytuacji jeśli taka działalność będzie się nasilać będziemy zmuszeni zareagować metodami siłowymi.
    Tak. Należy to potraktować jako ostrzeżenie!
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów