Cytat Zamieszczone przez candar Zobacz posta
Ale, że nikt w ogóle nie "wyciąga 5ev z cienia", czy tylko osoby fotografujące canonami ??? Zaręczam, że to zasadnicza różnica

Proponuję te słowa oprawić w ramki oprawić w ramki i powiesić na ścianie aby koniecznie upewniać się w tym przed po każdej sesji fotograficznej

A wracając z krainy fantazy do rzeczywistości rozkmniniajac owo "wyciagnac 5ev z cienia" należy nadmienić, że działa również na światła i robiąc zdjęcia pod światło (ponad 70% moich zdjęć) nie wyobrażam sobie sklejania kilku kadrów przy każdym zdjęciu w canonie którego używałem (10D, 7D, 5D MARK I/II/III).

BTW

Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	EOS-R-vs-A7iii-DR-crop-3-1024x576.jpg
Wyświetleń:	109
Rozmiar:	99,7 KB
ID:	2926

--- Kolejny post ---

Spoko Z całą pewnością RP jest średni "nie przez matrycę" Matryca w aparacie cyfrowym to zupełnie nieistotny element układanki. Zapewne coś jak klisza w aparatach analogowych

ps.

Odnoszę wrażenie, że wszyscy użytkownicy canona na CB żyją w jakimś bajkowym, wyimaginowanym świecie w którym są jednorożce oraz wiszące góry wzorem Avatara , wśród których latają na smokach, lub innych latających ustrojstwach
Ja myślę że my uzytkownicy Canona zyjemy w czasach tak odległych jak czasy w których ludzie rzucali kamieniami w dinozaury. Stąd te dziwne podejście do sprawy bo w tamtych czasach aparatów cyfrowych jeszcze nie bylo tylko analogi na ktorych uwieczniono te dinozaury ale to byly słabe aparaty.