I u mnie i na DPR wyszło mniej więcej 2EV różnicy.
O obiektywach wiem prawie wszystko
Stara technologia, z g... bata nie ukręcisz. W R jest dużo lepiej pod tym względem.
Na dpreview zrobili porównanie 6D mkII i RP.
https://www.dpreview.com/articles/38...ark-ii?slide=8
Wyszło że RP da "more fun" użytkownikowi właściwie w każdym amatorskim zastosowaniu. Zgadza się to z moimi intuicyjnymi odczuciami na temat tego body.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
całe 3tyś różnicy![]()
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Jak to gdzie w cieniu. Trzeba dołożyć 3 koła do RP i kupić a7III, tam opcja wyciągania 5 ev z cienia jest dostępna![]()
Kapitan Wagner