Pokaż wyniki od 1 do 10 z 961

Wątek: Canon EOS RP

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań, WLKP

Domyślnie Odp: Canon EOS RP

Cytat Zamieszczone przez zdebik Zobacz posta
    Proszę nie linkować tych porównań, ponieważ sens przesiadki z 5D3 praktycznie spada do zera .
    Dlaczego nie linkować? Jako posiadaczowi 5d3 od lat 7 bardzo się mi ten link spodobał. Jest to kubeł zimnej wody na mój głupi łeb, by nie tylko nie myśleć o autostradzie, ale wręcz by zjeździć mojego rzęcha przez następnych 7 lat. Jakby jeszcze ktoś z uciekających z tonącego okrętu sprzedał mi 50/1.2 za 2.500,00 to wynagrodzę go zdjęciem tygrysa.

Pełne uzależnienie Awatar zdebik
    Miasto
    Londyn

Cytat Zamieszczone przez tomfoot Zobacz posta
    Dlaczego nie linkować? Jako posiadaczowi 5d3 od lat 7 bardzo się mi ten link spodobał. Jest to kubeł zimnej wody na mój głupi łeb, by nie tylko nie myśleć o autostradzie, ale wręcz by zjeździć mojego rzęcha przez następnych 7 lat. Jakby jeszcze ktoś z uciekających z tonącego okrętu sprzedał mi 50/1.2 za 2.500,00 to wynagrodzę go zdjęciem tygrysa.
    Ja nagle pomyślałem o 2'giej 5'ce mk3 oczywiście.
    Ostatnio edytowane przez zdebik ; 07-03-2019 o 03:04

Pełne uzależnienie Awatar Eberloth

Jakby jeszcze ktoś z uciekających z tonącego okrętu sprzedał mi 50/1.2 za 2.500,00 to wynagrodzę go zdjęciem tygrysa.
    Nie trać nadzieji. Ja ostatnio kupiłem 85/1.2 w stanie jak zdjęte z półki sklepowej za psie pieniądze.
    Sprzęt - dekielek z przyległościami.
    Fumare humanum est!

Pełne uzależnienie Awatar zdebik
    Miasto
    Londyn

Cytat Zamieszczone przez Eberloth Zobacz posta
    Nie trać nadzieji. Ja ostatnio kupiłem 85/1.2 w stanie jak zdjęte z półki sklepowej za psie pieniądze.
    tzn za ile? Ta 85'ka fajna.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań, WLKP

Nie tracę. Ceny jakby lekko spadły, ale czekam na otwarcie nowych bramek wjazdowych na autostradę. Patrząc na to, co napisałeś o cenie 85, to moje oczekiwanie wcale nie musi być nierealne :-))

Pełne uzależnienie Awatar jinks
    Miasto
    Kielce

Nie tracę. Ceny jakby lekko spadły, ale czekam na otwarcie nowych bramek wjazdowych na autostradę. Patrząc na to, co napisałeś o cenie 85, to moje oczekiwanie wcale nie musi być nierealne :-))
    Na anglojęzycznych forach ogólnie widzę spadek zainteresowania i uwielbienia w kierunku 85/1.2L na rzecz nowej 85/1.4L IS. Wygląda na to, że najważniejszym parametrem jest ostrość obiektywu. Mało kto wspomina o specyficznym obrazowaniu, bokehu itp. Jak już wyjdzie to nowe 85RF będzie znowu kolejny spadek cen. Dla mnie bomba!
    Miłego dnia
    moja www

Uzależniony

Cytat Zamieszczone przez jinks Zobacz posta
    Na anglojęzycznych forach ogólnie widzę spadek zainteresowania i uwielbienia w kierunku 85/1.2L na rzecz nowej 85/1.4L IS. Wygląda na to, że najważniejszym parametrem jest ostrość obiektywu. Mało kto wspomina o specyficznym obrazowaniu, bokehu itp. Jak już wyjdzie to nowe 85RF będzie znowu kolejny spadek cen. Dla mnie bomba!
    To nie tak, spadek zainteresowania starą 85 nie wynika z jej ostrości, specyfiki obrazowanie czy bokehu tylko raczej (braku) celności i szybkości AF'u

Pełne uzależnienie Awatar Eberloth

Cytat Zamieszczone przez luso Zobacz posta
    To nie tak, spadek zainteresowania starą 85 nie wynika z jej ostrości, specyfiki obrazowanie czy bokehu tylko raczej (braku) celności i szybkości AF'u
    Szybkość zgoda. To nie jest szkło do sportu. Co do celności, zero zastrzeżeń. Plastyka kosmos...
    Sprzęt - dekielek z przyległościami.
    Fumare humanum est!

Uzależniony

Szybkość zgoda. To nie jest szkło do sportu. Co do celności, zero zastrzeżeń. Plastyka kosmos...
    Z jakim body osiągasz takie efekty? Rozumiem, że kadry raczej statyczne?

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez luso Zobacz posta
    No to może się okazać że teraz jak są bezlustra FF jego popularność ponownie wzrośnie.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów