Pokaż wyniki od 1 do 10 z 961

Wątek: Canon EOS RP

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie
    Miasto

Domyślnie Odp: Canon EOS RP

Cytat Zamieszczone przez Jacek Zobacz posta
    Dzięki za linka, na youtubie jest trochę, ale wszystko do R. Z tekstu wynika, że nie każdy Power bank się nada, w sklepie tego się nie sprawdzi bo są zazwyczaj foliowane, nie będą chcieli rozpakować tylko po to żeby sprawdzić.
    Dzięki za linka, na youtubie jest trochę, ale wszystko do R. Z tekstu wynika, że nie każdy Power bank się nada, w sklepie tego się nie sprawdzi bo są zazwyczaj foliowane, nie będą chcieli rozpakować tylko po to żeby sprawdzić.
    Jak miałem R-kę (EOS R), to przez chwilę miałem też do niej zewnętrzny grip, do którego w zestawie był dołączony zasilacz sieciowy USB Canon PD-E1. Zrobiłem sobie wtedy takie zdjęcie. Po lewej ładowarka od R-ki, po prawej ten zasilacz:

Załącznik 4892

Czyli każdy power bank z dopiskiem "PD", oraz "Output: 5V/3A, 9V/3A" na pudełku powinien działać. "9V/3A" na pewno na nim nie będzie, bo z tego co zauważyłem zawsze jest "9V/2A".

Lampa działa, dwa obiektywy (stare po poprzednim body) działają, wyzwalacz działa, tylko nie ma co fotografować.
    W moim mieście przed pandemią było kilka ciekawych imprez wielogodzinnych na które przybywały tłumy widzów, teraz wszystko szlag trafił.
    Festiwal grafitti zrobione a co dalej???
    https://lubelski.pl/10-najlepszych-p...ch-w-lublinie/

Lublin z tego co widzę ma potencjał na wykorzystywanie w nim obiektywów szerokokątnych. No chyba że to wszystko już dawno obfotografowane i to po kilka razy w zależności od pory roku.
    Ostatnio edytowane przez mkamelg ; 07-08-2020 o 16:00

Uprawnienia umieszczania postów