Pokaż wyniki od 1 do 10 z 51

Wątek: AliExpress - POLECANE gadżety i przedmioty foto

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar marfot
    Miasto
    Zgorzelec

Domyślnie Odp: AliExpress - POLECANE gadżety i przedmioty foto

Kupiłem 2 gadżety i teraz czekam. Przygotowanie do wysyłki: jeden 16 dni drugi 14 dni. Czas pozostały do wysyłki odmierza się co do minuty
    Trzeba przywyknąć do światowych standardów.
    https://500px.com/p/m_kowalczyk?view=galleries
    EOS R5, RF 14-35/4L, RF 24-105/4L, RF 70-200/4L, RF100-500L, C35/2 IS, C70-300L IS, M6II, M11-22, M22, M32, S56/1.4, M55-200

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez rafels3 Zobacz posta
    Pytam, bo akurat ta z linku darmowa nie jest...
    Jak kupowałem w grudniu to była darmowa.

Cytat Zamieszczone przez marfot Zobacz posta
    Kupiłem 2 gadżety i teraz czekam. Przygotowanie do wysyłki: jeden 16 dni drugi 14 dni. Czas pozostały do wysyłki odmierza się co do minuty
    Trzeba przywyknąć do światowych standardów.
    Ale w sensie, że długo? No niestety jest prawidłowością , że im tańsza rzecz, tym dłużej idzie, choć nie ma reguły, bo czytnik kart przyszedł w ok. 2 tygodnie.

W ubiegłym roku zamówiłem stancję multimedialną do samochodu (taką na androidzie), cena ok. 250 USD; wysłali we wtorek z Hongkongu, w czwartek miałem - DHLem Przesyłka była darmowa, choć zapewne uwzględniona w cenie

Pełne uzależnienie Awatar marfot
    Miasto
    Zgorzelec

Cytat Zamieszczone przez Bangi Zobacz posta
    Ale w sensie, że długo? No niestety jest prawidłowością , że im tańsza rzecz, tym dłużej idzie, choć nie ma reguły,
    Czas transportu z Chin to oczywiste. Ale 16 dni na przygotowanie do wysyłki to sporo.
    https://500px.com/p/m_kowalczyk?view=galleries
    EOS R5, RF 14-35/4L, RF 24-105/4L, RF 70-200/4L, RF100-500L, C35/2 IS, C70-300L IS, M6II, M11-22, M22, M32, S56/1.4, M55-200

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez Bangi Zobacz posta
    No niestety jest prawidłowością , że im tańsza rzecz, tym dłużej idzie, choć nie ma reguły, bo czytnik kart przyszedł w ok. 2 tygodnie.
    Zamawiałem w ten sam dzień dwie koszulki - jedna dotarła w dwa tygodnie, druga po blisko miesiącu. Z kolei jakieś drobiazgi zamówione w drugiej połowie listopada szły do mnie 2,5 miesiąca...

Część paczek (małe koperty bąbelkowe) przynosi mi listonosz do pracy. Ale jak zamawiałem dla syna plecak z Gumballem, to po przesyłkę musiałem się pofatygować do... jakiegoś padającego sklepu spożywczego na jednej z przecznic Dietla, gdzie starszy facet przechowywał te paczki w nieczynnej ladzie chłodniczej.

Aliexpress jest dla ludzi cierpliwych.
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Uprawnienia umieszczania postów