Chcę nabyć 24-70 i 70-200 IS; tak się składa, że za dwa tygodnie planuję wypad do Anglii.
Jakie tam są ceny sprzętu? Ewentualnie proszę o podpowiedź, gdzie w Londynie można znaleźć dobry sklep.
Chcę nabyć 24-70 i 70-200 IS; tak się składa, że za dwa tygodnie planuję wypad do Anglii.
Jakie tam są ceny sprzętu? Ewentualnie proszę o podpowiedź, gdzie w Londynie można znaleźć dobry sklep.
EOS 5D MIII, MI | 17-40/4L + 24-70/2.8L + 70-200/4L | 600EX-RT + 550EX
moi znajomi z UK kupują sprzęt na giełdzie w Stodole.
a.
cood [czyt. kud]
http://endofchaos.com - zrobiłem kilka galerii foto.
przyszła też pora na moją własną www.adamstepien.com
moja galeria na CanonBoard http://canon-board.info/showthread.php?t=10641
Anglia droga jest ... no chyba ze jakies undergrundy sie zna![]()
Canon 350D | Sigma 15-30 3.5-4.5 EX Asp IF | Sigma 75-300 4-5.6 DL Super Macro | Tamron SP AF 28-75 XR Di
Fotografie: obiektywni.pl gorski.cba.pl
Sklepy ze sprzętem elektronicznym znajdują sie od stacji Tottenham Court Road w kierunku pólnocnym aż do Warren Street Station.Zamieszczone przez maverick
Ale chyba najlepszy jest Jessops... znajduje się on około stu metrów od Tottenham Court Road Station w kierunku stacji Holborn (ulica: New Oxford Street bodajże). Po przeciwnej stronie jest jeszcze jeden sklep foto który zwie sie jakos podobnie jak Jessops.
W okolicach Jessopsa jest jeszcze kilka mniejszych i tanszych sklepikow foto
5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
:: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
:: Motywy wordpress
Ten sklep nazywa sie Jessop (podobnie do jessops)Zamieszczone przez sergi
Z cenami roznie.
Moj 350D kosztowal (jakis czas temu) 550 funciakow (kit) - poszedlem do sklepu i poeidzialem ze chce ten aparat ale z 3letnim Accidental Damage + Repair Plan - no i dostalem nisamowita cene + dorzoocili jakis tam pokrowiec (i tak mielismy go kupic) cena byla 25£ a gosciu powiedzial ze da mi za 10£ + dostalem jeszcze "firmowany logiem jessops - czytaj nie iwedomo co ale zadowolony jestem" filtr UV - zaplacilem mniej niz w roznych sklepach w PL (bo sprawdzalem cene i mialem sobie kupic w PL a rodzice/tesciowie) mili mi og przyslac. Dostalem od reki 4 - wybralem sobie takiego ktory mim zdaniem robil najostrzejsze zdjecia.
PS.
Najpiwer kupilem perzez internet z jakijs stronki gdzie sklep nie istnial i moje pieniazki byly poslane gdzies w kosmos. Na szczesie karta jes ubezpieczona i pieniazki wrocily do wlasciciela
Errata - sklep JACOBS
Ostatnio edytowane przez mor_feusz ; 26-05-2006 o 14:19
Ja lece za tydzien do Brighton i jestem napalony na jakieś szkło z second-handuPożyjemy zobaczymy
![]()
Mniej sprzętu, więcej talentu.
ceny takie jak w polsce. jak na zakupy, to pros znajomych z usa, tam jest do 2x taniej
Serdeczne dzięki za odpowiedź; myślałem podobnie, bo na samej wymianie pieniążków można stracić... Raczej zdecyduję się na zakupy w naszym pięknym kraju.
EOS 5D MIII, MI | 17-40/4L + 24-70/2.8L + 70-200/4L | 600EX-RT + 550EX
W!
No nie wiem gdzie Wy w Londynie bywacie, ale ja czesto w komisach kupuje tam sprzet w bardzo atrakcyjnych cenach. W przeliczeniu 7.5 pln za 5D to chyba ok (zrobiona ~8 tys zdjec). Trzeba lazic i pytac i czytac ogloszenia. Np Notting Hill jest dobrym miejscem na takie swietne strzaly.
Powodzenia