Pokaż wyniki od 1 do 10 z 64

Wątek: Czytnik kart na USB2

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar AGO
    Miasto
    Berlin

Domyślnie

roznice sa namacalne (90 sec przy 4GB) ale czy ta chwila czasu cos zmienia ?!?
    Uwazam, ze warto zaplacic jak sie ma ochote i fundusze, ale nawet gorszy czytnik jest akceptowalny ... dla amatora oczywiscie.

Ja kocham USB w swojej 350-ce i soft canona co automatycznie przenosi foty i sortuje - zadnego wysilku: podlaczasz, wlaczasz i sie kopiuje tam gdzie trzeba
    Canon 350D | Sigma 15-30 3.5-4.5 EX Asp IF | Sigma 75-300 4-5.6 DL Super Macro | Tamron SP AF 28-75 XR Di
    Fotografie: obiektywni.pl gorski.cba.pl

Pełne uzależnienie Awatar mxw
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AGO
    Ja kocham USB w swojej 350-ce i soft canona co automatycznie przenosi foty i sortuje - zadnego wysilku: podlaczasz, wlaczasz i sie kopiuje tam gdzie trzeba
    he, he, znowu ktoś przespał fotoloader'a
    pozdro.,
    m.

Bywalec Awatar bartolomic
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

a co powiecie na cos takiego do portu PCIMCIA.. ktos uzywa czegos podobnego? w sumie to szkoda nosic ze soba cokolwiek dodatkowo, jak moze ladnie wejsc w ta prostokatna dziurke:wink:

PS. Znalazlem bardzo fajne udzadzenie na Allegro - ilość kart jest olbrzymia, a umiejętnośći marketingowe sprzedawcy tym bardziej... :wink:

jeszcze LINK

Zablokowany
    Miasto
    Dębica - podkarpacie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bartolomic
    a co powiecie na cos takiego do portu PCIMCIA.. ktos uzywa czegos podobnego?
    Jasne, i jestem bardzo zadowolony że zawsze mam pod ręką czytnik bez podpinania dodatkowych urządzeń

Miasto
    Berlin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mxw
    he, he, znowu ktoś przespał fotoloader'a
    czemu przespal ? pisze soft zawodowo i nie cierpie miec redundantnych programow. Nigdy nie mialem problemu z sotem canona wiec nie mialem potrzeby uzywac zadnego innego - ot, cala filozofia.
    Canon 350D | Sigma 15-30 3.5-4.5 EX Asp IF | Sigma 75-300 4-5.6 DL Super Macro | Tamron SP AF 28-75 XR Di

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AGO
    roznice sa namacalne (90 sec przy 4GB) ale czy ta chwila czasu cos zmienia ?!?
    Uwazam, ze warto zaplacic jak sie ma ochote i fundusze, ale nawet gorszy czytnik jest akceptowalny ... dla amatora oczywiscie.
    Przy 4GB roznica jest wieksza. Ja z grubsza policzylem, ze w skali calego roku o szczedzam ponad 8 godzin, czyli teoretycznie 1 dzien. Jak dla mnie to warto.
    Pozdrawiam,

Jarek

www.jarekjaworski.net

Miasto
    Berlin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jarek Jaworski
    Przy 4GB roznica jest wieksza. Ja z grubsza policzylem, ze w skali calego roku o szczedzam ponad 8 godzin, czyli teoretycznie 1 dzien. Jak dla mnie to warto.
    no tak ale jak zgrywasz to przeciez nie siedzisz przy komputerze i nie sledzisz paska postepu, prawda ?

Ja tez bym bral cos 'pewnego' ale sam nie wiem czy jest sens - zalezy od roznicy w cenie.

Uprawnienia umieszczania postów