Pokaż wyniki od 1 do 10 z 56

Wątek: Warszawa, inicjatywy foto?

Mieszany widok

Coś już napisał
    Miasto
    Pruszków

Domyślnie Odp: Warszawa, inicjatywy foto?

Cytat Zamieszczone przez adzi Zobacz posta
    Widzisz, Ty sie skupiasz na tym co inni maja i ewidentnie masz bol **** o to . Ja podszedlem aktywnie do rozwoju, dzis pracuje zdalnie, moglbym miec topowy sprzet ale mimo to dlugo sie zastanawialem czy w ogole R kupowac, trulem tez tutaj dupe na forum z 10-tkami pytan. Tak samo z wycieczkami, stac mnie, a i tak szukam zeby tanim kosztem w miare mozliwosci podrozowac. Nie mam instagrama na ktorym musze sie pochwalic zdjeciami z 5* hotelu, a bedac w podrozy praktycznie tylko nocuje, nie spedzam czasu w pokoju. Znam ludzi co kupuja iPhone na kredyt, jada na wakacje na kredyt itp. Ja nie mam najnowszego modelu, moze wlasnie dlatego nie zyje na kredytach i nie mam bolu **** co to inni nie maja i gdzie nie jezdza, a myslac w ten sposob to raczej do niczego sensownego nie dojdziesz w zyciu . To co piszesz to typowe polaczkowe farmazony, ktorych nie trawie i dlatego nie bede chodzic z grupa foto na piwo bo niestety juz znam te klimaty.

W wawie sa ogarniete osoby od foto ale niestety to dosc hermetyczne towarzystwo do ktorego przez wysyp fotografow ciezko sie dopchac, bo kazdy chce byc ich kolega. Malo komu chce sie jakos poswiecic pod fotki. Pamietam jak kombinowalem z manualnymi obiektywami pod 50D zeby zrobic timelapse bez migania, tak samo jak z tym strobist, ludzia sie nie chce, foto nie jest priorytetem w wiekszosci takich grup foto - dlatego dalej szukam sensownej ekipy . Zbieralismy sie w kilka samochodow, zrzucalismy na bene i jezdzilismy focic 100-200km dalej, w Wawie jeszcze nie namierzylem takiej grupy.
    Jeśli masz koło 40-tu lat może to być objaw kryzysu wieku średniego.Mnie jak złapało to miałem ostatnio 3 motocykle po 200 KM każdy ale dalej nie pasowałem do studentów którzy palą ognisko i śpią na plaży.Obojętnie w jakim temacie byś nie szukał towarzystwa wszystko kręci się wokół alkoholu i marihuany.Może być wędkarstwo,narciarstwo,kłady,motory,żagle itd. wieczorem wszyscy nawaleni.Młodość szybko przemija i potem koniec jest kolegowania.Ostatni raz fotografowałem coś dla siebie jakieś 2 lata temu-zwyczajnie wszystko co widzę już widziałem i nic mnie tu nie porusza,może też tak masz ?? To starość jest Nie pójdziemy razem na foty bo ja walę browary na wyjazdach i to dużo Pzd. i samych sukcesów życzę.
    Ostatnio edytowane przez crazyfoto ; 15-01-2020 o 00:12

Uprawnienia umieszczania postów