Najlepiej Klub Nostalgika. Każde spotkanie koniecznie zaczynać od "kurczę, kiedyś to dopiero było..."

Jak czytam te wynurzenia, to nie wiem, szaleniec, mitoman, geniusz, czy idiota (no offence).

Crazyfoto bardzo ładnie spointował kryzys wieku średniego (wczoraj jakaś amerykańska prasa podała, że dno **** jest średnio w wieku 47,2 lat), ale myślę, że tu chodzi jednak o coś innego. Może o to, że postęp spowodował, że pewne rzeczy stały się łatwiej dostępne oraz prostsze. I nie wystarczy kit, by słyszeć ochy i achy....

Kolega tu poleciał po osobach znanych i nieznanych, dosyć bezwzględnie rozprawiając się z ich twórczością. Uczciwość nakazywałaby podejść do pojedynku sprawiedliwie - proszę zaprezentować własną twórczość, skoro ona jest tych kilka długości astronomicznych "przed". Na razie jeden pstryk z obróbką - no offence - dla mnie tragiczną.

Osobiście uważam, że genialną fotkę można popełnić za rogiem, nie trzeba lecieć na Wenus. Niektórzy polecą i tam wykonają też fajną robotę, ale niektórzy lecą i marzą o tych centymetrach, o ile im urośnie. A tam nic...