Cytat Zamieszczone przez miszak Zobacz posta
W sumie do M i do R oczywiście :P
To je się da podpiąć do obu puszek? Jaki jest sens takiego sumowania, jeszcze pomijając inne szkła Canona których można używać bez ograniczeń zarówno z R jak i M?

Cytat Zamieszczone przez miszak Zobacz posta
Jesteś totalnie nie na czasie. Nabywcy sony " z wolnego rynku " nie szukają szkieł Canona a Ty o tym ciągle słyszysz bo tu siedzisz a to dotychczasowi użytkownicy canona szukają takiej opcji bo mają szafy pełne szkieł. Czas zrobić sobie update.
A skąd wiesz o jakich użytkownikach ja słyszę że wypisujesz te bajędy ?

Cytat Zamieszczone przez jotes25 Zobacz posta
Mnie ten a6400 niepokoi. Czy aby Sony nie zaczyna myśleć jak Canon. Skoro A7 III sprzedaje się REWELACYJNIE, to po co robić w jego okolicach cenowych domniemany a7000? Taki a6400 jest znacznie bezpieczniejszy, dobrze się sprzeda, a nie odbierze klienteli A7 III. Mam nadzieję, że nie mam racji
Czemu niepokoi? Dla mnie wygląda bardzo sensownie. Myślę że Sony uzupełnia segment gdzie są najlepsze obroty. Spodziewam się że prędzej dadzą następcę A6000 niż coś wyżej. Jakoś muszą reagować na to że tracą pozycje lidera w segmencie ML i tego największa nawet sprzedaż FF nie nadrobi bo to nie jest nawet 10% rynku. Moim zdaniem bardzo rozsądne podejście.