Pokaż wyniki od 1 do 10 z 87

Wątek: Bezlusterkowce Canon R vs Nikon Z vs Sony A

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar candar
    Miasto
    Chrząszczyrzewoszczyce, Powiat Łękołody

Domyślnie Odp: Bezlusterkowce Canon R vs Nikon Z vs Sony A

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta

Nie pisałeś o AF w Nikonie ani o Sigmach tylko o ogólnikowych bzdurach, że puszki N I C są nieatrakcyjne dla użytkowników tych systemów. Naprawdę to choć nie cierpię takich personalnych wtrętów ale to Ty weź głęboki oddech zanim napiszesz taką kolejną "mądrość".
    Doskonale wiem o czym pisałem: https://www.canon-board.info/threads...51#post1385051

"No niestety Canon nigdy nie był chętny do udzielania informacji na temat swojego bagnetu i stąd odwieczne problemy z kompatybilnością optyki niezależnej jak Sigma, Tamron itp. Tyle tylko, że jak na razie puszki C i N nie są zbyt atrakcyjne pod względem możliwości dla użytkowników szkieł systemowych i pozasystemowych."

Dla mnie były to i są dalej bardzo istotne sprawy. A wydaje mi się, że równie istotne dla wielu innych użytkowników każdego systemu. Więcej luzu i nie szukaj drugiego dna tam gdzie go nie ma. Idź w plener - ładna zimowa pogoda na zdjęcia - to relaksuje
    Ostatnio edytowane przez candar ; 28-01-2019 o 12:19
    Dawniej A1, F1N, EOS 50, 5, 3, 10D, 7D, 5D MARK I i II i III , M DYNAX 505si , 7000 i 8000i , P K1000, ME SUPER, SUPER A , Fuji X-E1, X-T1, X-T2 , Nex5, A7 I ,II i III. Nikon F-601, 801s , Z6 obecnie: A7 IV , Nikon J1, Canon F1N , Kodak SIX20 , WELTI Ic i M42 moja strona II MM II IG II FB II 35photo II 500px II 1x.com

Uprawnienia umieszczania postów