No niezle to wyglada. Ale dziwie sie ludziom, ktorzy maja bary piwne, ze nie zwineli interesu na ten wieczor. Przeciez wiadomo bylo gdzie beda psuedokibice "swietowac".
No niezle to wyglada. Ale dziwie sie ludziom, ktorzy maja bary piwne, ze nie zwineli interesu na ten wieczor. Przeciez wiadomo bylo gdzie beda psuedokibice "swietowac".
będą świętować i może browara kupią...a może tak z odszkodowania remocnik mały... ?
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Wszystko zależy.. ja chodzę u nas na I ligowe mecze piłkarskie z 6 letnią córką - i nie mam jakoś obaw - to co jest na tych zdjęciach to zrobiło bydło a nie kibice.. jak patrzę na organizacje u nas na nowym stadione to jest aż dziwne że na mecz przychodzi po 10-15 tys. widzów, na stadionie nie ma barierek 3 metrowych pomiędzy sektorami, nikt się nie bije itp. po prostu jest normalnie.. oprócz mnie jest dużo ludzi którzy chodzą z dziećmi - i jest spokój.. kwestia organizacji i podejścia władz klubu. Mamy nowy piękny stadion i organizacja jest wzorcowa - kolega opowiadał mi jak na jednym z pierwszych meczów 3 gości bardzo bluzgało na "konkurencję" - a że jest monitoring zarówno wizyjny jak i głosowy to do sektora weszło paru gości z ochrony, poprosiło panów na zewnątrz (poprosiło znaczy poprosiło a nie wyniosło) po czym zabrali im karty kibica i polcili zgłosić się za 2 dni w klubie - po decyzję czy nie dostaną zakazu na mecze.. i tyle.. zeby kupić bilet trzeba mieć albo katę kibica do wyrobienia której trzeba podać pesel,adres itp itp. albo bilet jednoraowy co wiąze się ze spisaniem danych z dowodu (i nie kupisz paru jednorazówek na ten sam dowód - chyba że dla dziecka - ale zasada jest taka - jeden dokument - jeden bilet)- i nie ma dyskusji - jak komuś nie pasuje to niech nie chodzi na mecz, władze Kolportera sa nieugięte - masz zakaz to ci nikt nie sprzeda biletu - na bilecie są dane osobowe i nr karty kibica - na stadion wejdziesz tylko z jednym i drugim. Miejsca numerowane więc nie ma problemu żeby kogoś zidentyfikować personalnie. paru dostało ostrzeżenia i jest spokój.Przy wejściu kontrola każdego wchodzacego - jak wyczują że ktoś jest za bardzo "po spożyciu" to za bramę i nie ma przeproś.Zamieszczone przez Tomasz1972
Byłem zarówno na meczach z legią i wisłą, które to kluby nie darzą korony kielce sympatią i było całkiem fajnie - stadion się bawił i kibicował a nie "dymił". Jak "kibice" legii próbowali się rzucać to przy ich sektorze pojawiło się z dwóch stron po 40 ochroniarzy z tarczami i pałkami i sam widok ich uspokoił - przy sektorach kieleckich "szalikowców" nie ma potrzeby żeby takie środki stosować - wszyscy widza że jak przegną to koniec z meczami dla nich..
Wniosek: Jak się chce to się da..
Pozdrawiam
Artur Starz
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
mam pytanko.Ktoś wczoraj z tego forum robił fotki na pl zamkowym mi i mojemu bratu.dało by rade je jakoś mi przesłać??
Robił, robił daj adres mailowy i dostaniesz fotki.Zamieszczone przez hiplay
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.
dzięki wielki. adres to hiplay@wp.pl.
Niezla demolka i niezle foty. Ja bym osobiscie rozganial kibicow ostrzegawczymi strzalami w tyl glowya stadiony pozamykal :P
Eee, lepiej wpuścić ich na stadion i nie wypuszczać przez dwa dni. Nawet zainwestować trochę i zrzucić parę skrzynek wódki na środek boiska. Tą garstkę, która przeżyje, od razu wcielić do oddziałów specjalnych![]()
Tomek Ty to masz pomysły ale coś w tym jest. DoMiNiQuE dzięki za dobre słowo o fotach. Popatrzecie też na te, które umieścił Stratus, to on miał koncepcję na poranną sesję na Starówce a że wyszło inaczej...cóż zdarza się.
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.