Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 46 z 46

Wątek: [Mac] Krajobraz po meczach...

Coś już napisał Awatar bachoo

Domyślnie

nie no polska piłka jest śmieszna a kibole nędzni. cały ich świat to obrona honoru klubu. pare dni temu były derby łodzi. jechałem na uczelnie i dziwiłem sie co tyle policji i im bliżej śródmieścia to kolejno pojawiały sie jakaś opancerzone wozy, policja kona, antyterrorka na dachach, helikopter. paranoja. widowisko sportowe z udziałem dwuch drugoligowych klubów, ręce opadają.

hiplay
    Guest

Domyślnie

fotki są naprawde fajne.byłem na starówce tamtej nocy i pobojowisko jest niezłe.ciekawe co robiła wtedy policja.jak chodziłem po starówce to ich nie widziałem!!!

Uzależniony Awatar -=Festyk=-
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

U mnie na osiedlu jest stadion gdzie odbywają się mecze(chyba) drugiej ligi.Po czym wiadomo,że w danym dniu jest mecz?Ano po tym,że w ciągu 10 minut jest się legitymowanym 2 razy i trzeba uważać,żeby tylko na tych 2 razach się skończyło.
    D300s,Nikkor 18-55mm f:3,5-5,6,Tamron 55-200mm f:4,0-5,6,Jupiter 37A 135mm f:3,5,SB-800,Fancier WB1626
    plfoto||Galeria

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mac
    Popatrzecie też na te, które umieścił Stratus, to on miał koncepcję na poranną sesję na Starówce a że wyszło inaczej...cóż zdarza się.
    No przeciez was ostrzegalem .

Cytat Zamieszczone przez hiplay
    fotki są naprawde fajne.byłem na starówce tamtej nocy i pobojowisko jest niezłe.ciekawe co robiła wtedy policja.jak chodziłem po starówce to ich nie widziałem!!!
    A ja ok 23:30 wracalem z koncertu, mijajac spore grupy kibicow i czulem sie bezpiecznie - Policji dookola mnostwo, co chwila radiowoz czy patrol a i pare ciezko uzbrojonych patroli prewencji tez widzialem.

Uzależniony Awatar Zigi
    Miasto
    niedaleko Częstochowy

Domyślnie

Mac niektóre fotki jakościowo średnie, ale za to temat bardzo mocny co ewentualne braki rekompensuje. Podziwiam samozaparcie do wczesnego wstawania!
    OT: Obawiam się że takich aktów wandalizmu będzie coraz więcej. Obecnie większość młodzieży wychowana jest na przemocy sączącej się godzinami z tv - więc czemu się dziwić - jest agresywna.
    40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
    Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam

hiplay
    Guest

Domyślnie

i jak tam te fotki panie mac))pozdrawiam

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów