Pokaż wyniki od 1 do 10 z 59

Wątek: 6D Mark I na początku 2019r. - czy warto?

Mieszany widok

Uzależniony
    Miasto
    TWOJA STARA

Domyślnie Odp: Re: 6D Mark I na początku 2019r. - czy warto?

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    chociaz nie do konca kminie po co 50/1.4 do landszaftu
    tak jak napisałem powyżej, chciałbym mieć jedną stałkę z średniego zakresu ogniskowych 28-50, z światłem przynajmniej 1.8 do zastosowań "ogólnych", zupełnie nie landszaftowych. czasami jakiś znajomy chce aby mu parę zdjęć zrobić, a to się jakaś stara znajoma laszczka napatoczy, żeby jej zdjęcia "na insta zrobić" itd. itd. poza tym tę 50 wykorzystałbym też do pracy, bo z racji moich 'umiejętności' foto często focę jakieś przeróżne eventy i uroczystości w Bursie gdzie pracuję, a niestety tam na stanie mam tylko c750d+kit 18-55.

myślę też aby kupić 50 1.8 stm a 1000 zł które zostanie zainwestować w lepsze uwa albo jakiś w miarę porządny statyw. warto to 50 1.8 wgl kupować?
    ebe ebe

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: Re: 6D Mark I na początku 2019r. - czy warto?

Cytat Zamieszczone przez p0m Zobacz posta
    ...myślę też aby kupić 50 1.8 stm a 1000 zł które zostanie zainwestować w lepsze uwa albo jakiś w miarę porządny statyw. warto to 50 1.8 wgl kupować?
    W relacji do ceny .... bardzo .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów