Zobacz wyniki ankiety: czy jestes za tym, aby do fotek w dziale battle byly dodawane tytuly?

Głosujących
44. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: [battle] i tytuly do fotek

Uzależniony Awatar FOTOGRAF
    Miasto
    Holandia, Polska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac
    wtedy pewnie wiekszosc tytulow bedzie wygladala tak: *
    moze i tak, ale napewno by tak sie troche naglowil jaki ma dac tytul fotki, a jak by nic nie wymyslil to by nie dal proste. no ale tak jak juz napisales kazac autorowi dawac tytuly do fotek nie mozna
    Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereli
    Canon? moze niedlugo!

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Przeciw, a już zdecydowanie przeciw obowiązkowi tytułowania fotek. "Samotność" i te sprawy ;-)

Początki nałogu
    Miasto
    Londyn

Domyślnie

Popatrzecie na moja fotke w bitwie ze snowboarder'em, jak ktos chce moze dac tytul, po co bardziej komplikowac sprawe?

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac
    no ale jeden obraz wart wiecej niz 1000 slow ;-), tytuly do fotek to jest "wolna wola autora", nie mozna kazac dawac tytulu... wtedy pewnie wiekszosc tytulow bedzie wygladala tak: *
    Nie no jasne jak ktos nie chce to moze nie nadawac ... obligowanie ludzi do tego skonczy sie pewnie buntem

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

To ma sens jako możliwośc. Jak ktoś chce, niech wraz ze zdjęciem prześle do moderatora tytuł, to się dopisze. Albo może to byc ustalane przez strony przed bitwa.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Zablokowany
    Miasto
    Dębica - podkarpacie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    "Samotność" i te sprawy ;-)
    Dokładnie takie było moje pierwsze skojarzenie - często na plfoto śmieszy mnie dorabianie na siłę ideologii do zdjęcia. Albo jakiś "ot nijaki" pstryk i pod nim 5 linijek tekstu. W końcu walczymy na zdjęcia, nie na tytuły. Przeciw.

Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Michal-Czuba
    Dokładnie takie było moje pierwsze skojarzenie - często na plfoto śmieszy mnie dorabianie na siłę ideologii do zdjęcia. Albo jakiś "ot nijaki" pstryk i pod nim 5 linijek tekstu. W końcu walczymy na zdjęcia, nie na tytuły. Przeciw.
    Walczymy na zdjecia a nie na tytuly ? Co to za bzdura przeciez jedno nie ma nic wspolnego z drugim

Nie wiem czy zauwazyles ale w kazdej dziedzinie sztuki produkt koncowy ma tytul (ksiazki, wiersze, piosenki, filmy, obrazy ...)

Moze to Cie zdziwi ale sporo zdjec takze posiada cos takiego jak Tytul (czasami jest nim krotki opis). Dziwaczne jest wsrod amatorow fotografii sprzeciwianie sie temu co oczywiste ... byc moze wynika to ze zbyt duzej ilosci pokazywanych zdjec - bo w koncu ile setek mozna wymyslac ciekawych tytulow miesiecznie.

Nie rozumiem wiec takiego sprzeciwu w zwiazku z wprowadzeniem tytulow do battle cage. Jak byl konkurs Nationala (w ktorym wiele osob z tego forum pewnie bralo udzial) to jakos nikt nie pisal ze "walczymy na zdjecia a nie na tytuly" i ze wymogi NG sa idiotyczne.

Zablokowany
    Miasto
    Dębica - podkarpacie

Domyślnie

Może w ten sposób - wydaje mi się (a jakże, wydaje, może i popełniam błąd) że nie zawsze dorabianie do zdjęcia tytułu ma sens - a jeszcze trudniej ocenić pojedynek, gdy jedno zdjęcie ma tytuł dodający (/uzupełniający) coś do zdjęcia, a drugie nie. Dlatego jestem przeciwny tytułom. Ale jeśli trzeba będzie - dostosuję się

Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Michal-Czuba
    Może w ten sposób - wydaje mi się (a jakże, wydaje, może i popełniam błąd) że nie zawsze dorabianie do zdjęcia tytułu ma sens - a jeszcze trudniej ocenić pojedynek, gdy jedno zdjęcie ma tytuł dodający (/uzupełniający) coś do zdjęcia, a drugie nie. Dlatego jestem przeciwny tytułom. Ale jeśli trzeba będzie - dostosuję się
    Fakt ze nie zawsze dorabianie tytulu jest dobre ale jesli tytul dodaje/uzupelnia cos do zdjecia i ma to sens to cala ta kompozycja jest nieco ciekawsza i pelniejsza.

O ile fajniej ogladac zdjecia ptakow, zabytkow, wydarzen (tych szczegolnie) itp jesli wiemy co ogladamy.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Przeciw! Chyba ze dobrowolnie... ale wtedy po co ta ankieta? Nikt nikomu nie broni zatytulowac zdjecia.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów