To forum nie jest demokratyczne. W regulaminie jest to napisane czerwonymi literami na samym początkuZamieszczone przez Mac
![]()
No prosze nawet Andrzej Wajda się podpisal :-?
Czego to ludzie nie wymysla![]()
Canon
![]()
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
Panie! Demokracja się dzieje, a ludzie psioczą. Każdy może zostać ministrem. Co mają do rzeczy jego poglądy, a tym bardziej "poglądy niedouczonych bojówkarzy". Głupawe demonstracje to też specyfika demokracji. Dlatego ubolewam, że media się sycą tą "kupą". Cisza w mediach (no i brak antydemonstracji) i po sprawie. Ale z czegoś trzeba żyć. Jak się zostało dziennikarzem. Jak się zostało fotografem, trza focić śluby. Ale nie trzeba np. włazić komuś na podwórko, żeby zobaczyć czy ma dziurę w majtkachZamieszczone przez Tomasz Golinski
![]()
Miałem napisać tylko to co Tomek, ale już Tomek napisał, no to co będę dwa razy klawisze darł![]()
a broń sobie dowolnej miernoty ..... kto z kim przestaje takim się staje .....
Po prostu olej. W watkach politycznych biora udzial ciagle te same osoby - mozna przywyknac. A na zdrowie im, a reszta niech sobie w spokoju robi zdjeciaZamieszczone przez szandor
![]()
A Ty co taki zdziwiony? Był czas przywyknąć przecie
I jeszcze dopowiem. Szandor - mówisz "niewłaściwością". Fora z zasady są "specjalizowane", to prawda. Ale ludzie z czasem jakoś się poznają i lubią pogadać o tym co ich "boli" czy interesuje, nie tylko w zakresie specjalizacji forum. A życie nie składa się jedynie z fotografii. Vitez mówi: olej. W tym się kryje w moim przekonaniu niezbyt przychylna ocena "tych samych osób", przynajmniej w zakresie poruszania przez nie pewnych tematów. A ja Ci powiem - jak nie lubisz takich tematów nie czytaj, ale nie miej nam za złe, że sobie pogwarzymy. A tematyka zazwyczaj sięga o wiele dalej poza politykę. Ja wiem, że nie każdy lubi "ontologizować". Ale ktoś musi![]()
Ostatnio edytowane przez Raff ; 15-05-2006 o 08:18
wlasnie na polsacie w wiadomosciach byla pokazana jak pomyslodawca ankiety o odwolaniu giertycha dal cala ta petycje jakiejs jego sekretarce czy cus. wiec jednak to nie bylo wymyslone!
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!