Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Zarabiacie na swoim hobby?Jesli tak to jak?:)

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Ja kiedyś słyszałem coś takiego: Znajdź sobie pracę, którą lubisz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia ;-) Toteż mogę chyba powiedzieć, że zarabiam jednym hobby (IT) na pozostałe :-D

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

to moze link http://canon-board.info/showthread.php?t=5075 i polaczyc ;-) a jak komus sie zmienilo to niech napisze jeszcze raz ;-)

ted52
    Guest

Domyślnie

znalazłem kiedyś cennik dotyczący weseliska
    ŚLUB KOŚCIELNY – 280 zł. Jeden film 36-klatkowy, odbitki formatu 10x15.

ŚLUB KOŚCIELNY + PLENER – 450 zł. Jeden film 36-klatkowy (odbitki formatu 10x15) + 6 ujęć plenerowych (odbitki formatu 15x21). Każda dodatkowa rolka filmu (z odbitkami 10x15) 150 zł.

ŚLUB KOŚCIELNY + PLENER + ZABAWA – 900 zł. Cztery filmy 36-klatkowe (około 120 zdjęć formatu 10x15 + 6 ujęć w plenerze, format 15x21. Każda dodatkowa rolka filmu (z odbitkami 10x15) 150 zł. Fotograf obecny na przyjęciu do godz. 1:30.

ŚLUB KOŚCIELNY + ZABAWA – 700 zł. Trzy filmy 36-klatkowe (około 100 zdjęć formatu 10x15). Każda dodatkowa rolka filmu (z odbitkami 10x15) 150 zł. Fotograf obecny na przyjęciu do godz. 1:30.

Bywalec Awatar storm
    Miasto
    PL / WAW

Domyślnie

Dla mnie Fotografia to nie tyle hobby co pasja,
    Nie chcialbym chyba nigdy na tym zarabiac.
    Mam tez inna, Modelowanie/Rzezbienie - Grafika/animacja i mam wrazenie ze wypalam sie w tej drugiej bo od 10 lat pracuje komercyjnie, i naginanie sie dla klienta, gdy niema racji odbiera cala frajde..
    A wiec krotko, praca przy reklamach zarabiam na sprzet i wyjazdy

Początki nałogu
    Miasto
    Jelenia Góra/Wrocław

Domyślnie

storm, a material na texturki focisz? To bylo moim priorytetem jak kupowalem 1 cyfraka

Uzależniony Awatar Raff
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Głownie śluby, wesela i przedszkola. Obecnie nic innego za pieniądze nie robię. Lubię focić i naginanie się do klienta mi fruwa Idę czasem pofocić pierdoły i jest fajnie

Bywalec Awatar storm
    Miasto
    PL / WAW

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chyrus
    storm, a material na texturki focisz? To bylo moim priorytetem jak kupowalem 1 cyfraka
    Hmmm wiesz, nie byl to moj priorytet, ale tak, jak potrzeba to foce texturki i referencje.

Uzależniony Awatar towersivy
    Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie

Niedawno zarobiłem jednym hobby na 2 :smile: Suka dała na swiat 6 pieknych szczeniat ktore własnie ciagna matke, za 2 tygodnie ida do swoich włascicieli :wink:

A jesli idzie o działke fotograficzna to głownie wesela.
    Ostatnio edytowane przez towersivy ; 13-05-2006 o 12:46

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów