Witam,
Tak czytajac forum nikona trafilem na powyzszy temat.Jestem ciekawy co maja w tej kwestii do powiedzenia uzytkownicy Canona
Pozdrawiam
Witam,
Tak czytajac forum nikona trafilem na powyzszy temat.Jestem ciekawy co maja w tej kwestii do powiedzenia uzytkownicy Canona
Pozdrawiam
Moze sprecyzuje chodzi oczywiscie o fotografieJesli ktos zajmuje sie zawodowo foto, a nie tylko hobbystycznie tez prosze o wypowiedzi
![]()
hehe..ja też gram amatorsko na bębnach :-) Ostatnio rzadko mi się to zdarza, ale kiedyś to był prawdziwy nałóg (grałem w kapelach death metalowych)Zamieszczone przez adamek
1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
U mnie jest tak, że na życie zarabiam zupełnie inaczej i bez związku z fotografią, a na moim hobby (fotografi) zarabiam (chałturzę) na pokrycie kosztów związanych z jego uprawianiem :-) Czyli w sumie nie narzekam :-)
1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
był gdzieś taki wątek, ale nie moge go znaleźć. Zarabiają ludzie zarabiają.. Od pstrykania na ślubach chrzcinach itp przez sprzedaż zdjęć do gazet, kalendarzy po serwisy stockowe jak ten z mojego podpisu
eee...tam, taki mały szczegół ;-)Zamieszczone przez adamek
Kasa za fotki z disco, troche do gazet ...
A tak to opłacam hobby ze standardowych zarobków![]()
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
Jak jest okazja to dlaczego nie, śluby, komunie, dowodowe, w przedszkolu różnie
tam gdzie się trafia.