Witam,
Tak czytajac forum nikona trafilem na powyzszy temat.Jestem ciekawy co maja w tej kwestii do powiedzenia uzytkownicy Canona
Pozdrawiam
Witam,
Tak czytajac forum nikona trafilem na powyzszy temat.Jestem ciekawy co maja w tej kwestii do powiedzenia uzytkownicy Canona
Pozdrawiam
U mnie jest tak, że na życie zarabiam zupełnie inaczej i bez związku z fotografią, a na moim hobby (fotografi) zarabiam (chałturzę) na pokrycie kosztów związanych z jego uprawianiem :-) Czyli w sumie nie narzekam :-)
1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
Moze sprecyzuje chodzi oczywiscie o fotografieJesli ktos zajmuje sie zawodowo foto, a nie tylko hobbystycznie tez prosze o wypowiedzi
![]()
był gdzieś taki wątek, ale nie moge go znaleźć. Zarabiają ludzie zarabiają.. Od pstrykania na ślubach chrzcinach itp przez sprzedaż zdjęć do gazet, kalendarzy po serwisy stockowe jak ten z mojego podpisu
hehe..ja też gram amatorsko na bębnach :-) Ostatnio rzadko mi się to zdarza, ale kiedyś to był prawdziwy nałóg (grałem w kapelach death metalowych)Zamieszczone przez adamek
1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
eee...tam, taki mały szczegół ;-)Zamieszczone przez adamek
Kasa za fotki z disco, troche do gazet ...
A tak to opłacam hobby ze standardowych zarobków![]()
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
Jak jest okazja to dlaczego nie, śluby, komunie, dowodowe, w przedszkolu różnie
tam gdzie się trafia.