Pokaż wyniki od 1 do 10 z 196

Wątek: RF 50mm f/1.2L

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: RF 50mm f/1.2L

Cytat Zamieszczone przez candar Zobacz posta
    Ba... są tacy, co kupują 50 f/0,95 https://www.google.pl/search?q=canon...w=1536&bih=723
    Ładne bąbelki ....
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar candar
    Miasto
    Chrząszczyrzewoszczyce, Powiat Łękołody

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Ładne bąbelki ....
    Zaś prawda, osobiście wolę ciekawszy bokeh i "bąbelki" niż ostrość jak żyleta
    Dawniej A1, F1N, EOS 50, 5, 3, 10D, 7D, 5D MARK I i II i III , M DYNAX 505si , 7000 i 8000i , P K1000, ME SUPER, SUPER A , Fuji X-E1, X-T1, X-T2 , Nex5, A7 I ,II i III. Nikon F-601, 801s , Z6 obecnie: A7 IV , Nikon J1, Canon F1N , Kodak SIX20 , WELTI Ic i M42 moja strona II MM II IG II FB II 35photo II 500px II 1x.com

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez candar Zobacz posta
    Zaś prawda, osobiście wolę ciekawszy bokeh i "bąbelki" niż ostrość jak żyleta
    Dokładnie tak. Fetysz ostrości i tabelek to IMHO zaprzeczenie sensu fotografii ale to już zupełnie nie temat na ten wątek.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów