Cytat Zamieszczone przez tombas Zobacz posta
absolutnie nie bronie Ci porównywania czego tylko chcesz do innego czego tylko chcesz, tylko mi takie porównania wydaja się byc obarczone zbyt dużym błędem i niewłasciwym doborem zmiennych, ale nikt inny poza mną nie ma obowiązku zgadzac sie z moim zdaniem
Obecnie to bodaj tylko Sony umożliwia zakup nowych wszystkich poprzednich wersji A7. Jak wiadomo taki ruch ze strony producenta ma swoje "zady i walety". Pozostali producenci dość szybko uśmiercają poprzedników.

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
A jakie ma znaczenie dla mnie konkurencja? Niech sobie pokazują co chcą. A jak dla Ciebie to ma znaczenie to masz przecież korpusy dużo tańsze niż R i podobno lepsze już teraz więc po co tu biadolić? Leć do sklepu i kupuj .
Ja nie latawiec i nie chorągiewka coby latać tam i owam Widzę jedynie zgryzotę testerów imaginujących sobie doskonałość onej konstrukcji. Prawda jest taka, że jak po raz kolejny słyszę, lub czytam o pochwałach dla okrojenia R z tego i śmego - to zawszę chcę dodać: za rok będzie kolejny/lepszy/gorszy/inny R, który wszystkich pogodzi