Pokaż wyniki od 1 do 10 z 4136

Wątek: Canon EOS R - dyskusja ogólna.

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: Canon EOS R

Cytat Zamieszczone przez jinks Zobacz posta
    To jest właśnie cały canon. Nie da tego czego wszyscy oczekują i potrzebują, ale w zamian da coś tak fajnego, że i tak kupujemy btw. z matrycą 6d2 da się żyć. Właśnie poznałem człowieka, który ma już kilka okładek i całych sesji w CKM i focił to 6d+tamron 45/1.8. A potem wchodzi się na jakieś forum gdzie ktoś ma high-endowe body z najdroższą optyką i jakieś zdjęcia kotków, portrety typu legitymacja itd.
    Wiesz, może nie wiedział, że ma kijowy aparat bez możliwości wyciągania z cieni 12 EV ..
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar jinks
    Miasto
    Kielce

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Wiesz, może nie wiedział, że ma kijowy aparat bez możliwości wyciągania z cieni 12 EV ..
    Powiedzieć mu?
    Miłego dnia
    moja www

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez jinks Zobacz posta
    Powiedzieć mu?
    Może nie, po co chłop ma mieć traumę, że wypuścił do ludzi zdjęcia zrobione takim badziewiem ....
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów