Pokaż wyniki od 561 do 570 z 4133

Wątek: Canon EOS R - dyskusja ogólna.

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie Odp: Canon EOS R

Cytat Zamieszczone przez capo-di_tutti-capi Zobacz posta
    -w Leica SL ma większą rozdzielczość a już są od niego większe https://camerajabber.com/sony-launch...-refresh-rate/
    Nie wiedziałem, z Leica znam tylko czerwoną kropę
    Co do tego EVF 5,6MPx/240fps to raczej żaden przeciętny sensor przez najbliższe kilka lat nie będzie w stanie tego obsłużyć. Właściwie jedyne miejsce dla takiego wyświetlacza to potencjalny A9 II lub A7000

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez marfot Zobacz posta
    Albo zdesperowanych, których psychika przeżyła cios w postaci 6DII a jednak nie odeszli do innych.

Martwi mnie ta lista elementów, które jeszcze można usunąć z tego ubożuchnego już sprzętu. Niby na śmiesznie ale ktoś doniesie do centrali Canona i nieszczęście gotowe.
    Z przyjemnością oglądałem filmik z tymi smutnymi project managerami od R, którzy przyznali, że urzeźbili co się dało i wyszło co wyszło. Ta świadomość dobrze wróży.
    Koleś od 6DII nie miał na tyle odwagi (chyba, że wcześniej zrobił ze sobą porządek).
    Mnie to wcale nie martwi. Canon chyba zna swoje miejsce w szeregu. Póki co może na razie robić obiektywy, których inni nie mają (i mieć nie będą?). Reszta się okaże za lat parę.

Ciekaw jestem też (nie robię landszaftów) czy taki Eos R jest np. fajną opcją dla posiadaczy 11-24 dzięki przejściówce z filtrami?
    Ostatnio edytowane przez jotes25 ; 06-10-2018 o 17:01

Uprawnienia umieszczania postów