Pokaż wyniki od 1 do 10 z 4133

Wątek: Canon EOS R - dyskusja ogólna.

Mieszany widok

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Domyślnie Odp: Canon EOS R - dyskusja ogólna.

Cytat Zamieszczone przez gnd Zobacz posta
    Jak czytam fora to może to być problem z kartą sandiska. Zobaczę czy na innej marce się to powtórzy.
    Mam same Sandiski; zero problemów

Pełne uzależnienie Awatar candar
    Miasto
    Chrząszczyrzewoszczyce, Powiat Łękołody

Domyślnie Re: Odp: Canon EOS R - dyskusja ogólna.

Cytat Zamieszczone przez Bangi Zobacz posta
    Mam same Sandiski; zero problemów
    Potwierdzę. Nigdy w żadnym aparacie i w żadnym systemie (C,N,S,F) karty Sandiska nie zawiesiły mi aparatu.
    Dawniej A1, F1N, EOS 50, 5, 3, 10D, 7D, 5D MARK I i II i III , M DYNAX 505si , 7000 i 8000i , P K1000, ME SUPER, SUPER A , Fuji X-E1, X-T1, X-T2 , Nex5, A7 I ,II i III. Nikon F-601, 801s , Z6 obecnie: A7 IV , Nikon J1, Canon F1N , Kodak SIX20 , WELTI Ic i M42 moja strona II MM II IG II FB II 35photo II 500px II 1x.com

Miasto
    Wieliczka

Domyślnie Odp: Re: Odp: Canon EOS R - dyskusja ogólna.

Od lat używam SanDisk SD, w GoPro, Aparatach, Dronach. Mogę tylko potwierdzić to co wyżej pisali koledzy, to bardzo dobre stabilne karty. Nigdy nie miałem problemów do czasu, aż zakupiłem okazyjnie z znanego portalu Sd 64GB. Same problemy, raz przerywało nagrywanie w 4K, kolejnym razem nawet nie chciało zacząć. Zrobiłem przegląd kart które mam, 64GB niby takie same, a ta jedna nie ważne czy w GoPro czy w dronie zawsze problem. Do dziś nie wiem, czy podróbka czy walnięta karta. Nauczyłem się za to jak tylko dostanę kartę to ją testuje. Np. w blackmagic speed test. Po kilku testach widać, że karta nie trzyma przepustowości, więc coś nie jest OK. Polecam przetestowanie kart, bo można się zdziwić. Z kartami pamięci jak z telewizorami czy monitorami, parametry na "papierze" a rzeczywistość sobie... albo jak z przepustowością neta z Orange, czyli do ...
    Ostatnio edytowane przez roon7 ; 24-02-2021 o 01:51

Uprawnienia umieszczania postów