Pokaż wyniki od 1 do 10 z 4133

Wątek: Canon EOS R - dyskusja ogólna.

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie Odp: Canon EOS R - dyskusja ogólna.

Kurcze aparat za 10k zawiesza się kilka razy dziennie? Co oni go na windowsie postawili? Mój 60d czy teraz 80d ani razu nie zawiesił się... Trochę kiepsko.

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Canon EOS R - dyskusja ogólna.

Cytat Zamieszczone przez Marcinus Zobacz posta
    Kurcze aparat za 10k zawiesza się kilka razy dziennie? Co oni go na windowsie postawili? Mój 60d czy teraz 80d ani razu nie zawiesił się... Trochę kiepsko.
    A niech się zawiesza, będą tanie używki

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez Photointo Zobacz posta
    Wyjaśni mi ktoś o co chodzi z tą autostradą?
    Chodzi o to, że zapier....sz boczną szosą z wybojami, a autostradą pędzi Jan P. (łowca różowych tygrysów) i jego przyjaciel Candar oraz cała zgraja pomniejszych wyznawców słusznej drogi.

Pełne uzależnienie Awatar candar
    Miasto
    Chrząszczyrzewoszczyce, Powiat Łękołody

Domyślnie Re: Odp: Canon EOS R - dyskusja ogólna.

Cytat Zamieszczone przez fret Zobacz posta
    i jego przyjaciel Candar oraz cała zgraja pomniejszych wyznawców słusznej drogi.
    Niezmiernie interesujące. Możesz coś bliżej nakreślić na temat kto z kim, gdzie i kiedy się przyjacielsko poklepuje po pleckach oraz jaka jest jedyna słuszna droga: C, F, N, O, P, czy może S (s jak Smiena) ? Chętnie zobaczę wykres słupkowy jedynej słusznej drogi w odniesieniu do C, F, N, O, P, S.
    Ostatnio edytowane przez candar ; 27-05-2019 o 18:33
    Dawniej A1, F1N, EOS 50, 5, 3, 10D, 7D, 5D MARK I i II i III , M DYNAX 505si , 7000 i 8000i , P K1000, ME SUPER, SUPER A , Fuji X-E1, X-T1, X-T2 , Nex5, A7 I ,II i III. Nikon F-601, 801s , Z6 obecnie: A7 IV , Nikon J1, Canon F1N , Kodak SIX20 , WELTI Ic i M42 moja strona II MM II IG II FB II 35photo II 500px II 1x.com

Uprawnienia umieszczania postów