Pokaż wyniki od 1 661 do 1 670 z 4133

Wątek: Canon EOS R - dyskusja ogólna.

Widok wątkowy

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: Canon EOS R - dyskusja ogólna.

Cytat Zamieszczone przez jan pawlak Zobacz posta
    To Ty tutaj "zamiatasz" !!

Ale w systemie EOS-R
    - podpinane są obiektywy lustrzankowe które były projektowane tylko pod detekcję fazy (a dokładniej : i nie były projektowane dla detekcji kontrastu)
    - obiektywy systemowe też działają równocześnie w systemie detekcji fazy i detekcji kontrastu (dokładniej "ostrzą")
    A to te szkła miałyby być podpinane do kompaktów czy coś mnie ominęło ....?

Cytat Zamieszczone przez tomfoot Zobacz posta
    Szabla oblatany, to fakt. I obiektywny z racji miejsca zatrudnienia wobec Sony niczym DxO :-))

BTW. racją jest jednak, że Szanowna Moderacja ( @akustyk @Kolekcjoner ???) powinna jednak te sonowe popłuczyny z wątków tychże jednak wyrzucić (co nie zmienia faktu, że sami się do tych śmieci przyczyniamy). Ale szczerze mówiąc to już nie da się tych wątków czytać. Może należałoby w ogóle jakiś dział "TYLKO SONY" (in maj majnd) założyć (i Jana Pawlaka tam moderatorem zrobić ) a wszędzie indziej za samo pojawienie się słowa na S. strzelać
    Wiesz, trzeba by wywalić w kosmos cały ten wątek, a tak się nie da. Traktujmy to jako wątek zbiorczy tzw. *******nik/* ....

/* - żeby nie było wg. Prof. Miodka to nie jest wulgaryzm
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 10-01-2019 o 22:05
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów