Pokaż wyniki od 1 do 10 z 4136

Wątek: Canon EOS R - dyskusja ogólna.

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: Canon EOS R

Cytat Zamieszczone przez jinks Zobacz posta
    Myślę, że RF-y to nie będą tylko high-endowe szkła L za kilkanaście tys. złotych.
    Na pewno tak będzie .

Cytat Zamieszczone przez jinks Zobacz posta
    Parę miesięcy temu byłem na plenerze gdzie jedna z modelek trochę fotografowała i bardzo się żaliła, że fotografowie już w ogóle nie zwracają uwagi na to jak pozuje i jak układa się jej ciało w kadrze tylko ciągle mówią o bokehu. Pomimo tego, że powiedziała to z takim smutkiem nie mogłem wytrzymać ze śmiechu, bo pozowała głównie w fotografii aktowej i sensualnej a oni tylko o swoich zabawkach
    Dużo jest obecnie posiadaczy sprzętu, a nie fotografów. Zjawisko znane od lat na zachodzie. Wielu bogatych gości posiadających najdroższe zabawki spędzających czas głównie nad spuszczaniem się które szkło jest najostrzejsze i która matryca najmniej szumi - ogólnie bardzo przyjemni ludzie ale niekoniecznie umiejący robić zdjęcia i niekoniecznie tym zainteresowani .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie Re: Odp: Canon EOS R

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Zjawisko znane od lat na zachodzie. Wielu bogatych gości posiadających najdroższe zabawki spędzających czas głównie nad spuszczaniem się które szkło jest najostrzejsze i która matryca najmniej szumi - ogólnie bardzo przyjemni ludzie ale niekoniecznie umiejący robić zdjęcia i niekoniecznie tym zainteresowani .
    kiedys to bylo uciazliwe, bo wiekszosc z nich miala Canona.

teraz na szczescie poszli do Sony, bo tam sa lepsze pomiary.
    www albo tez flickr

Uzależniony
    Miasto
    Białystok

Domyślnie Odp: Canon EOS R

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    które szkło jest najostrzejsze i która matryca najmniej szumi
    Bez względu na powód zakupu i jak dobre robią zdjęcia to jest wybór oferty handlowej.
    W Raju Sprzedawców pewnie kupujący nie patrzyli by na to co i za ile dostają, a producenci mogli by robić coraz większe g...
    Ostatnio edytowane przez capo-di_tutti-capi ; 04-12-2018 o 15:29

Uprawnienia umieszczania postów