Zamieszczone przez
zbirr
Witam po długiej przerwie. Z fotografii dawno temu przestałem żyć więc nie gonię za nowinkami, dlatego by przekonać się do ML kupiłem starą nie przechodzoną eRkę. Na co dzień już hobbystycznie tylko 7dmk2 i dzika przyroda oraz lotnictwo. Brakowało mi FF odkąd rozstałem się z 5Dmk2 kilka lat temu. Decyzja: kupno FF w ML w rozsądnych pieniądzach dla zastosowań hobbystycznych stąd R.
Z racji okiełznania niektórych funkcji i szerszej perspektywy na niektóre aspekty o których instrukcja coś wspomina ale chciałem więcej zacząłem szukać w "internetach". Kilka zapytań odnosiło się do tego wątku. Postanowiłem przejrzeć cały z racji zwolnienia na którym przebywam. No koledzy. Merytorycznych informacji jest tyle że można zmieścić na kilkudziesięciu stronach, na kilkuset przepychanki, rozmowy na inne tematy i inne korpusy. Odpowiedzi potencjalny szukacz szybciej znajdzie na YT, niż forum marki. Wątek miał dotyczyć Canon R, tymczasem gadka o wszystkim innym. Równie dobrze można tutaj pisać o autach bo w końcu my, a wcześniej dystrybutorzy wożą czymś, albo o ochronie drzew przed wycinką, w końcu z czegoś robią pudełka i książeczki. Póki co kilkaset stron o czymś innym niż dotyczy tytuł.
Szkoda, ale jasna cholera bierze jak się czyta nie na temat.