Pokaż wyniki od 1 do 10 z 4136

Wątek: Canon EOS R - dyskusja ogólna.

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    Lublin

Domyślnie Odp: Canon EOS R - dyskusja ogólna.

Candar a czy Ty jesteś Użytkownikiem któregoś z R: R, RP, R6, R5??? Jak dużo zdjęć nim zrobiłeś???
    Czy tylko miałeś przez chwilkę, żeby się pobawić?
    Wszystko to co piszesz, to z twojego osobistego doświadczenia, czy opiniujesz na zasadzie kopiuj / wklej, co inni napisali???

Pełne uzależnienie Awatar candar
    Miasto
    Chrząszczyrzewoszczyce, Powiat Łękołody

Domyślnie Re: Odp: Canon EOS R - dyskusja ogólna.

Cytat Zamieszczone przez Jacek Zobacz posta
    Candar a czy Ty jesteś Użytkownikiem któregoś z R: R, RP, R6, R5??? Jak dużo zdjęć nim zrobiłeś???
    Czy tylko miałeś przez chwilkę, żeby się pobawić?
    Wszystko to co piszesz, to z twojego osobistego doświadczenia, czy opiniujesz na zasadzie kopiuj / wklej, co inni napisali???
    Pisałem wyżej, że R-kę testowałem w studiu i w plenerze a nawet dyskutowałem (porównałem też zdjęcia z R-ki z RAWami z innych aparatów, które używałem) na forum po premierze co mi się spodobało a co nie.

BTW - czyli idziemy w ślady znawców, którzy przykładowo twierdzą, że aby skrytykować smak dania nie potrzeba być kucharzem? Każdy Polak tak ma
    Ostatnio edytowane przez candar ; 19-06-2021 o 20:41
    Dawniej A1, F1N, EOS 50, 5, 3, 10D, 7D, 5D MARK I i II i III , M DYNAX 505si , 7000 i 8000i , P K1000, ME SUPER, SUPER A , Fuji X-E1, X-T1, X-T2 , Nex5, A7 I ,II i III. Nikon F-601, 801s , Z6 obecnie: A7 IV , Nikon J1, Canon F1N , Kodak SIX20 , WELTI Ic i M42 moja strona II MM II IG II FB II 35photo II 500px II 1x.com

Początki nałogu

Domyślnie Odp: Re: Odp: Canon EOS R - dyskusja ogólna.

Cytat Zamieszczone przez candar Zobacz posta
    Pisałem wyżej, że R-kę testowałem w studiu i w plenerze a nawet dyskutowałem (porównałem też zdjęcia z R-ki z RAWami z innych aparatów, które używałem) na forum po premierze co mi się spodobało a co nie.
    No dobrze, to twoja opinia, z kolei użytkownicy R też testowali, porównywali RAW-y z różnych aparatów i wyszło im, że może być - wytłumacz, co ich obchodzi, że nie jesteś zadowolony z aparatu, który oni uznali za co najmniej wystarczający? Traktujesz forumowiczów CB jak ubezwłasnowolnionych marketingiem Canona niedorozwojów? Bo Akustyk to, czy tamto? Kilku userow z forum zamieniło R na R6, powinni zrobić odwrotnie? Do czego zmierzasz, co lub kto tobą kieruje w tej krucjacie?
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 20-06-2021 o 00:02 Powód: błąd w cytowaniu

Uprawnienia umieszczania postów