wydaje mi się ze za dużo czytasz artykułów internetowych bytów, albo zacznij czytać tez tych z którymi się nie zgadzasz
bo na chwile obecna jak coś przeczytasz co jest po Twojej myśli to wrzucasz tutaj...po co?
jesteś doświadczonym fotografem, robisz świetne zdjęcia i jak mam już czytać to wole to co Ty napiszesz z własnego doświadczenie
https://www.eoshd.com/review/why-did...r6/#more-27957 ...zasadniczo nie filmuje wiec mam w d##ie jego żale, ale o czym jest ten artykuł? bo on sam sobie zaprzecza a w sumie nie wspomina o największej dla mnie wadzie jaka jest mniejsza matryca
to czy jest przycisk aczy nie, albo górny wyświetlacz to są dla mnie rzeczy nieistotne
PRO teksciarz, w sumie to już nie wiem dwa sloty dobrze czy nie?But Canon fanboys don’t mind because they are a special breed. When Nikon released a full frame mirrorless camera with one card slot they got a stoning for it. When the EOS R arrived with one slot, nobody cared! In fact some Canon fanboys probably put their dick in it!
ja mam aparat do robienia zdjęć jak będę chciał kręcić filmy to kupie kamerę, to moja opinia i zdanie
miałem R dwa lata , od tygodnia R6 i ja amator czuje różnice.......na plus
wiec w Twoim slangu jest "fanboyem", trudno, z tym da się żyć tak samo łatwo jak bez górnego LCD w R6
PEACE