Pokaż wyniki od 1 do 10 z 4136

Wątek: Canon EOS R - dyskusja ogólna.

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar becekpl
    Miasto
    wawa

Domyślnie Odp: Canon EOS R - dyskusja ogólna.

wydaje mi się ze za dużo czytasz artykułów internetowych bytów, albo zacznij czytać tez tych z którymi się nie zgadzasz
    bo na chwile obecna jak coś przeczytasz co jest po Twojej myśli to wrzucasz tutaj...po co?
    jesteś doświadczonym fotografem, robisz świetne zdjęcia i jak mam już czytać to wole to co Ty napiszesz z własnego doświadczenie

https://www.eoshd.com/review/why-did...r6/#more-27957 ...zasadniczo nie filmuje wiec mam w d##ie jego żale, ale o czym jest ten artykuł? bo on sam sobie zaprzecza a w sumie nie wspomina o największej dla mnie wadzie jaka jest mniejsza matryca
    to czy jest przycisk aczy nie, albo górny wyświetlacz to są dla mnie rzeczy nieistotne
    But Canon fanboys don’t mind because they are a special breed. When Nikon released a full frame mirrorless camera with one card slot they got a stoning for it. When the EOS R arrived with one slot, nobody cared! In fact some Canon fanboys probably put their dick in it!
    PRO teksciarz, w sumie to już nie wiem dwa sloty dobrze czy nie?
    ja mam aparat do robienia zdjęć jak będę chciał kręcić filmy to kupie kamerę, to moja opinia i zdanie

miałem R dwa lata , od tygodnia R6 i ja amator czuje różnice.......na plus
    wiec w Twoim slangu jest "fanboyem", trudno, z tym da się żyć tak samo łatwo jak bez górnego LCD w R6
    PEACE
    Ostatnio edytowane przez becekpl ; 19-06-2021 o 09:51
    Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
    Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!

Uprawnienia umieszczania postów