Pokaż wyniki od 1 do 10 z 4133

Wątek: Canon EOS R - dyskusja ogólna.

Mieszany widok

Początki nałogu

Domyślnie Odp: Canon EOS R - dyskusja ogólna.

Cytat Zamieszczone przez lamerok Zobacz posta
    W wielu sklepach teraz przed świętami przeceny z 8799 na 7999 plus zimowy cashback 860, to już jest taniej.
    eh to przegapilem bo promocja byla do konca roku
    Ostatnio edytowane przez adzi ; 02-01-2020 o 21:02

Początki nałogu

Cytat Zamieszczone przez adzi Zobacz posta
    eh to przegapilem bo promocja byla do konca roku
    myslicie ze mozna liczyc jeszcze na jakies cashbacki itp? musialbym kupic najpozniej na poczatku lutego :/

Pełne uzależnienie Awatar solti
    Miasto
    Poznań

myslicie ze mozna liczyc jeszcze na jakies cashbacki itp? musialbym kupic najpozniej na poczatku lutego :/
    Canon ma cashbacki zawsze dwa razy do roku. Najbliższy powinien wystartować 15 maja. Co nie znaczy, że w międzyczasie nie będzie jakichś innych promocji, krótszych i jedynie na wybrane produkty. W każdym razie na cahback przed majem nie ma co liczyć.
    Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętności Niestety ja mam tylko chęci
    galeria na forum Canon-board
    galeria na stronie lotnictwo.net.pl
    galeria.solti.pl

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Siedlce

Oczywiscie że można. Sprzedaż leci na łeb, o czym mówi się dosyć głośno. Pytaj o promocję tu. Myślę że za 7,5K kupisz. https://www.cyfrowe.pl/aparaty/apara...os-r-body.html

Początki nałogu

Cytat Zamieszczone przez robertskc7 Zobacz posta
    Oczywiscie że można. Sprzedaż leci na łeb, o czym mówi się dosyć głośno. Pytaj o promocję tu. Myślę że za 7,5K kupisz. https://www.cyfrowe.pl/aparaty/apara...os-r-body.html
    ale z cashbackiem canon wychodzilo 7k rowne :/
    https://www.ceneo.pl/69409261;0280-0.htm -cash back dawalo +- 7k
    cos nie zwrocilem na to uwagi wczesniej

Miasto
    Poznań

Cytat Zamieszczone przez robertskc7 Zobacz posta
    Jak niedawno, z czystej ciekawości wysłałem zapytanie, to zaproponowali 76 zł rabatu względem ceny sklepowej
    Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętności Niestety ja mam tylko chęci
    galeria.solti.pl

Początki nałogu

Cytat Zamieszczone przez solti Zobacz posta
    Jak niedawno, z czystej ciekawości wysłałem zapytanie, to zaproponowali 76 zł rabatu względem ceny sklepowej
    Ja dostałem 900zł taniej, ale ta cena i tak jest wywindowana sztucznie, ponieważ na Google widać:
    Aparat cyfrowy Canon EOS R body + adapter... - Cyfrowe.pl
    https://www.cyfrowe.pl › aparaty › aparat-cyfrowy-canon-eos-r-body
    Ocena: 9/10 - ‎3 głosy - ‎7 999,00 zł - ‎W magazynie
    Więc i tak 100zł chociaż .

Zamówiłem R, RF35mm, 2 karty pamieci i pasek i taka znizka. Generalnie w EuroAGD wole nie kupowac bo raz mialem z nimi cyrk z obiektywem Laowa, to musialem zrobic interwencje w serwisie, ktory potem odkrecal moje niepowodzenie reklamacji - w skrocie rak. Cyfrowe to chociaz sklep foto i sie sami znaja, a w EuroAGD nikt sie nie zna i kazdy ma w du*ie klienta.

Miasto
    Poznań

Zamówiłem R, RF35mm, 2 karty pamieci i pasek i taka znizka. Generalnie w EuroAGD wole nie kupowac bo raz mialem z nimi cyrk z obiektywem Laowa, to musialem zrobic interwencje w serwisie, ktory potem odkrecal moje niepowodzenie reklamacji - w skrocie rak. Cyfrowe to chociaz sklep foto i sie sami znaja, a w EuroAGD nikt sie nie zna i kazdy ma w du*ie klienta.
    A ja, widzisz, zupełnie odwrotnie. W Cyfrowe też zdarzyło mi się kupować, ale większość sprzętu biorę w EURO AGD - ceny najczęściej udaje mi się upolować lepsze niż w Cyfrowych, zero problemów z dowolnym zaprogramowaniem rat 0% (jakoś najczęściej tak wolę) i dostawa oryginalnie zapakowanych zabawek prosto z magazynu.
    galeria.solti.pl

Początki nałogu

Cytat Zamieszczone przez solti Zobacz posta
    A ja, widzisz, zupełnie odwrotnie. W Cyfrowe też zdarzyło mi się kupować, ale większość sprzętu biorę w EURO AGD - ceny najczęściej udaje mi się upolować lepsze niż w Cyfrowych, zero problemów z dowolnym zaprogramowaniem rat 0% (jakoś najczęściej tak wolę) i dostawa oryginalnie zapakowanych zabawek prosto z magazynu.
    ja wole w cyfrowe, w euroagd mialem problem z reklamacja bo zewnetrzny serwis to ignoranci, laowa reklamowalem co bym zabrudzony w srodku to mi nie uznali pierw reklamacji, udalo mi sie ustalic jaki serwis, zrobilem tam wies i serwis zmienil opinie, dramat jakis... cyfrowe to jednak sklep foto wiec pewnie wiekszosc tam ogarnia i sami potrafia w takim przypadku ocenic

ja zrobilem tak ze wyslalem linki i oni mi zbili cene do tych popuarlnych sklepow, zamowilem u nich pare rezczy i mam spokoj bo w jednym miejscu, poza tym zamawiam u nich od ponad 10 lat i nigdy problemow nie mialem, juz wydalem u nich tyle co za dobre auto

Pełne uzależnienie Awatar zdebik
    Miasto
    Londyn

Jak nie masz ciśnienia na luty i znajomych w UK, to w marcu będzie The photography show w Birmingham. Co roku są tam double cashbacki na sprzęt Canona.

Uprawnienia umieszczania postów