Pokaż wyniki od 1 do 10 z 4133

Wątek: Canon EOS R - dyskusja ogólna.

Mieszany widok

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie Odp: Canon EOS R - dyskusja ogólna.

Cytat Zamieszczone przez 5pirit Zobacz posta
    Nie tak dawno się zarzekali, że jeżeli chcesz być PRO to tylko dwa sloty i basta! A teraz proszę, zachciało się kupić nową puszkę żeby połechtać swoje ego i nagle prawie nikomu to nie przeszkadza.
    a jaka sie matryca 26Mpix zrobila wypasiona. w 6D2 byla syf-kila-i-mogila... a w RP jest super...
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar jinks
    Miasto
    Kielce

Domyślnie Odp: Canon EOS R - dyskusja ogólna.

Cytat Zamieszczone przez 5pirit Zobacz posta
    Nikon i Canon wypuścił jednoslotowe bezlusterkowe puszki i nagleeeeee wszystko zrobiło się OK. Ludu co za hipokryzja ze strony niektórych użytkowników i vlogerów z YT!

Nie tak dawno się zarzekali, że jeżeli chcesz być PRO to tylko dwa sloty i basta! A teraz proszę, zachciało się kupić nową puszkę żeby połechtać swoje ego i nagle prawie nikomu to nie przeszkadza.
    Te nowe ML-e są tak fajne, że sporo im można wybaczyć

Cytat Zamieszczone przez robertskc7 Zobacz posta
    Propos awarii, to bardziej boje się, że R mi padnie niż karta. Nie ma zlecenia żeby zawiechy nie dostał. Po wyjęciu baterii działa ale strach że może nie zadziałać jest większy niż o kartę. Myślałem, że to kwestia newelli ale i na oryginałach łapie zawiechy. Jest kilka firm które odzyskują dane. Zawsze to coś.
    A może to jakieś szkło typu sigma/tamron/samyang ze starym firmware-m. Albo po prostu uszkodzone szkło/lampa? Ja mam już trochę leciwego C85/1.8, na którym trochę wytarł się już bagnet i jak się niedokładnie dokręci to dslr-e zwracają error. Może R w takim wypadu się po prostu wiesza?

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    a jaka sie matryca 26Mpix zrobila wypasiona. w 6D2 byla syf-kila-i-mogila... a w RP jest super...
    Ludzie po prostu chcą robić HDR-a z jednej klatki dlatego ciągle im mało DR-a. Stad te ciągłe narzekania
    Miłego dnia
    moja www

Uprawnienia umieszczania postów