Cytat Zamieszczone przez mkamelg Zobacz posta
W ten weekend napisałem do Canon Polska na FB czy po zakończeniu tej promocji z kursem fotograficznym będziemy mogli liczyć na taką promocję jaką mają w UK https://www.canon.co.uk/cashback/current-cashback/ no i oczywiście nie otrzymałem żadnej odpowiedzi co mnie raczej nie zaskoczyło bo co oni mogą jak najprawdopodobniej wykonują tylko dyspozycje jakie przychodzą z europejskiej centrali z siedzibą w Holandii?
Po tej obniżce w UK 250funtów R-ka wychodzi drożej niż w PL.

Co do RTV AGD cena nie jest może najlepsza, ale aparat jest z PL dystrybucji, z gwarancją canona co oznacza, że jak się coś popsuje to możemy go wysłać np. do CSI a oni bardzo chętnie naprawią, bo płaci Canon. Te aparaty po 9500-9600zł mają gwarancję sprzedawcy i trochę się boję, że w niektórych, niejednoznacznych przypadkach może to być uznaniowe. Dla niektórych sporą zaletą EuroRTV są też raty typu 20x0%, czy nawet 30x0%, które nawet przy tej wyższej cenie wychodzą całkiem korzystnie.
Każdy musi podjąć decyzję sam. Osobiście za gotówkę mimo wszystko kupowałbym w tańszym wariancie. Gdybym chciał na raty to pewnie we wspomnianym markecie.