Pokaż wyniki od 1 do 10 z 4136

Wątek: Canon EOS R - dyskusja ogólna.

Mieszany widok

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Domyślnie Odp: Canon EOS R - dyskusja ogólna.

Nie wiem co się tak niektórzy czepiają @candar, ale mi się jego fotki, które ma w linkach bardzo podobają i uważam, że nie ma większego znaczenia jaki ma aparat

BTW w ten weekend odkryłem (nie doczytałem instrukcji), że korekta EV jest w pokrętle trybu więc mój problem adaptera z ringiem odpadł w tym momencie, a druga rzecz to, że fociłem nadlatującego od przodu dremlinera i AF dawał w pełni radę, co mnie pozytywnie zaskoczyło (tryb SERVO i seria 5 kl/s)

Coś już napisał

Ring się bardzo przydaje w manualu.

Początki nałogu Awatar Diabeł
    Miasto
    Płock

Cytat Zamieszczone przez Bangi Zobacz posta
    Nie wiem co się tak niektórzy czepiają @candar, ale mi się jego fotki, które ma w linkach bardzo podobają i uważam, że nie ma większego znaczenia jaki ma aparat

BTW w ten weekend odkryłem (nie doczytałem instrukcji), że korekta EV jest w pokrętle trybu więc mój problem adaptera z ringiem odpadł w tym momencie, a druga rzecz to, że fociłem nadlatującego od przodu dremlinera i AF dawał w pełni radę, co mnie pozytywnie zaskoczyło (tryb SERVO i seria 5 kl/s)
    Spróbuj sikorki sfotografować w ten sposób ;-), no może coś trochę większego zimorodka

Uprawnienia umieszczania postów