Pokaż wyniki od 1 do 10 z 4133

Wątek: Canon EOS R - dyskusja ogólna.

Mieszany widok

sv
    Guest

Domyślnie Odp: Re: Odp: Re: Odp: Canon EOS R

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    ja probuje w M znalezc sensowny system dla zaawansowanego amatora (bo kupilem go zestawem M5 + 32/1.4)
    Mały off-top; jak oceniasz to 32/1,4 (rozważam zakup)?

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Póki co przewiduję raczej kolejne jasne słoje, killery w zakresie jakości optycznej. To jest moim zdaniem główna przesłanka całego systemu - tak przynajmniej wynika z tego co mówią oficjele .
    Taki pokaz siły i możliwości zawsze dobrze robi w początkowej fazie rozwoju systemu. Potem standardowe zoomy reporterskie. Nadzieję daje 35/1,8 IS macro, bo tania i dobra, ale jestem pewien, że od czasu do czasu Canon przywali takim szkłem, że buty spadną. Będzie o czym pisać na portalach branżowych i brylować w testach.
    Ostatnio edytowane przez sv ; 12-11-2018 o 14:32

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie Re: Odp: Re: Odp: Re: Odp: Canon EOS R

Cytat Zamieszczone przez sven Zobacz posta
    Mały off-top; jak oceniasz to 32/1,4 (rozważam zakup)?
    jeszcze nie oceniam czekam az wyprzedadza sie stare klamoty i wtedy sobie kupie 32/1.4. jak juze bee mial i sie pobawie, to cos Ci podesle

z sampli, ktore mialem okazje poogladac jest supcio.

Cytat Zamieszczone przez sven Zobacz posta
    Taki pokaz siły i możliwości zawsze dobrze robi w początkowej fazie rozwoju systemu. Potem standardowe zoomy reporterskie. Nadzieję daje 35/1,8 IS macro, bo tania i dobra, ale jestem pewien, że od czasu do czasu Canon przywali takim szkłem, że buty spadną. Będzie o czym pisać na portalach branżowych i brylować w testach.
    to jest mis na skale naszych mozliwosci, i to nie jest nasze ostatnie slowo!
    www albo tez flickr

Uprawnienia umieszczania postów