Pokaż wyniki od 1 do 10 z 4133

Wątek: Canon EOS R - dyskusja ogólna.

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: Canon EOS R

Biorąc pod uwagę jak Canon przecenił eMki to jest to możliwe. Może nie tak w krótkim czasie ale cena będzie jechać w dół.
    Zrobiono taką kampanię w necie że eRka to dziadowski sprzęt, że nie ma cudów żeby to nie miało wpływu na sprzedaż. Nawet przy nowości.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie Re: Odp: Canon EOS R

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Zrobiono taką kampanię w necie że eRka to dziadowski sprzęt, że nie ma cudów żeby to nie miało wpływu na sprzedaż. Nawet przy nowości.
    nie robmy sobie jaj z pogrzebu!

kazdy Canon od czasow gdzies 40D jest dziadowski i technologicznie sto lat za Afro-Polakami a jeszcze sie taki model nie zdarzyl, co by w krotkim odcinku czasu spadl mocno z cena. nawet 6D mkII, ktoremu internety zrobily z d* jesien sredniowiecza, do dzisiaj trzyma sie w cenie grubo powyzej przyzwoitosci (1900 NL, 1700 DE)

a R-ka (tak jak Z-tki) wygenerowala mnostwo medialnej piany, wiec bedzie zainteresowanie. to sie bedzie przez pierwszy rok sprzedawac w cenie bardzo bliskiej 10k PLN. po trzech latach dojdzie do poziomu 7000 PLN, a jak wyjdzie R2, to za te 7000 PLN ten wlasnie R bedzie juz kultowym aparatem
    Ostatnio edytowane przez akustyk ; 09-11-2018 o 14:57
    www albo tez flickr

Uprawnienia umieszczania postów