Pokaż wyniki od 1 do 10 z 4136

Wątek: Canon EOS R - dyskusja ogólna.

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Canon EOS R

Cytat Zamieszczone przez KNC Zobacz posta
    również uważam że niechęć do bezluster to najwzyczajniejsze zastałośći, przyzwyczajenie i beton. Ja w bezlustrze widze same korzysci -oczywiscie w dobrze zrobionym bezlustrze a nie okrojonym produkcie przez producentów którzy myślą że maja do czynienia z debilami, a C i N tak nas traktują...ale że taniej mi kupić C niż N i S to kupię C :P
    Hehe ja też byłem betonowy nawet mając i to i to. Tak to już jest, że często jesteśmy ekspertami teoretykami - nie mamy, nie używamy ale wiemy ;-)

Myślisz, że R + 400/2,8 będzie tańszy niż a73/a7r3/a9 + fe400/2,8? W C będziesz potrzebował przejściówki. Ciekawy jestem porównania takich zestawów. Do tego jeszcze N z fajnym z ale ze starszą 400 chyba odpada z gry.

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Dokładnie. Już myślałem, że jestem jedyny.
    Ja jestem dość "techniczny" i jeśli mam informacje to zwracam na nie uwagę. Za dużą. Ja nie chcę mieć nadmiaru informacji, by się nie dekoncentrować.
    Jacku przecież w evf masz konfigurowalny zestaw wskaźników. Od kiedy to możliwość konfiguracji/wyboru jest wadą?

Początki nałogu Awatar KNC

Domyślnie Odp: Canon EOS R

Cytat Zamieszczone przez miszak Zobacz posta
    Hehe ja też byłem betonowy nawet mając i to i to. Tak to już jest, że często jesteśmy ekspertami teoretykami - nie mamy, nie używamy ale wiemy ;-)

Myślisz, że R + 400/2,8 będzie tańszy niż a73/a7r3/a9 + fe400/2,8? W C będziesz potrzebował przejściówki. Ciekawy jestem porównania takich zestawów. Do tego jeszcze N z fajnym z ale ze starszą 400 chyba odpada z gry.

--- Kolejny post ---

Jacku przecież w evf masz konfigurowalny zestaw wskaźników. Od kiedy to możliwość konfiguracji/wyboru jest wadą?
    na pewno przyoszczędzę 8-10tys PLN kupując C. N odpada bo tam AF kuleje.
    R5+Canon EF 800/5.6, Sigma 500/4 S, RP+L14/4.
    https://www.facebook.com/dziki.swiat.zdjecia

Uprawnienia umieszczania postów