Cytat Zamieszczone przez RHF Zobacz posta
To całe narzekanie na R, że nie jest dla PRO, że szkła za duże i za ciężkie, za drogi, nie ma tego i owego... Mam wrażenie, że youtube ludziom wodę z mózgu zrobiło i większość ludzi spodziewało się 1DXmk2 bez lustra w nowej, małej obudowie z kilkoma dodatkami i usprawnieniami w cenie 1500$. Kto powiedział że ML jest dla PRO? PRO w C to 1DXmk2 w foto a w wideo Cinema EOS ale to kosztuje i tu jest chyba problem. R cenowo mieści się gdzieś w połowie pomiędzy najtańszym a najdroższym korpusem DSLR i mniej więcej realnie swoimi osiągami/możliwościami tam się plasuje( pomiędzy 6D a 5D). Komuś się spodoba a komuś nie, jeden będzie na nim zarabiać a drugi nie. Osobiście nie kupię, przynajmniej nie teraz. Wolę lustro i duży korpus, ale nowy system wydaje mi się ciekawy i pewnie wiele osób rozważy zakup jako dodatkową nową zabawkę lub narzędzie do pracy.

Pewnie kiedyś przyjdzie czas na PRO ML, ale cena też będzie PRO...
Kolego ludzie się tego spodziewali bo a7III to taki 1Dx2 tylko z lepszym obrazkiem, Af ale gorszą budową oraz trybem seryjnym. Ja tam po Canonie się nie spodziewałem cudów bo dominują na rynku i jak piszesz - Canon nie chce robić konkurencji między swoimi produktami teraz, gdy z Canonem łączy mnie tylko chęć wyprzedania jego systemu wręcz jestem zadowolony, że nie wypuścili czegoś przełomowego

Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka