Cytat Zamieszczone przez kmeg Zobacz posta
Czyli żyje w kraju słabo rozwiniętym czy ja jestem słabo rozwinięty czy coś innego? Ja mam wszystkie aparaty jakich używałem i wszystkie oczywiście są sprawne, średni czas używania to u mnie 5-10 lat. Ubrania też kupuje takie co to długo żyją bo mam ciekawsze rzeczy do robienia niż ganianie po sklepach i marnowanie czasu. Moda? Ja nie muszę za nią podążać.
O tym mówię - 5-10 lat a on może robić zdjęcia jeszcze 20 lat ale Ty masz już kolejny. Ja też mam jeszcze dwie smieny i są sprawne ale od tamtej pory kupiłem niejeden aparat. Czyli potwierdzasz to co mówię ale sugerujesz, że się nie zgadzadz ;-)

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez fret Zobacz posta
Pewnie jestem przedstawicielem mniejszości, ale mój 5DII skończył jakiś czas temu 8 lat. Uprawiam amatorsko szeroko rozumiany portret. Od tamtej pory nie ukazało się nic, co sprawiłoby, że moje zdjęcia byłyby lepsze, lub fotografowałoby mi się znacznie łatwiej. Eos R daje nadzieję na fajny eye-af, jeśli się sprawdzi, to w końcu wymienią korpus, jeśli nie, to dwójka będzie mi służyła dalej. Z pewnością są dziedziny w których 5DII jest zabytkiem, ale w większości sytuacji jest to nadal świetny sprzęt, a gadżeciarstwo mnie nie kręci.

--- Kolejny post ---

Dokładnie. O to, niech się martwią ci, którzy chcą mi tę modę wcisnąć.
A przed 5d2 co miałeś?