Pokaż wyniki od 251 do 260 z 4133

Wątek: Canon EOS R - dyskusja ogólna.

Widok wątkowy

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: Canon EOS R

Cytat Zamieszczone przez jan pawlak Zobacz posta
    Myślę, że posty w tym wątku oddają jednak rozczarowanie wyznawców Canona, (po produktach Sony i prezentacji Nikona) oczekiwania były większe.

jp
    Mam na dzieję że się nie obrazisz, że z wrodzonego lenistwa przekopiuję moją odpowiedź z bratniego forum .

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Ale co mnie obchodzi co ma Sony i co zaprezentował Nikon? Dla mnie jeśli te firmy nie wypuszczą czegoś co w fundamentalny sposób zmieni moje możliwości twórcze w zakresie fotografii czy filmu to mi kompletnie grzmi czy jakiś tam ichni aparat trochę mniej szumi albo ma jakąś kolejną mniej lub bardziej użyteczną funkcję. Ja mam kilka kamer i aparatów Canona, dosyć sporo dobrych szkieł i premiera innej firmy musiałaby być prawdziwą bombą atomową żebym się bawił w zmianę systemu.
    Stąd argumenty o tym że Canon czegoś tam nie ma co ma dajmy na to Nikon kompletnie do mnie nie trafiają.
    Przy czym umówmy się to nie jest tak, że ja w ogóle muszę coś kupić. Ot przyglądam się tej premierze z większą ciekawością niż dotychczas bo wyglada na to że chyba zrobili aparat do moich potrzeb, a moje aparaty są już technologicznie średniowieczem i pasowałoby coś wreszcie kupić. Niestety dotychczasowe premiery Canona w zakresie puszek najdelikatniej mówiąc pasjonowały mnie na równi ze wzrostem trawnika przed domem .
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 12-09-2018 o 13:12
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów