Pokaż wyniki od 1 do 10 z 4133

Wątek: Canon EOS R - dyskusja ogólna.

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Siedlce

Domyślnie Odp: Canon EOS R

Dla mnie najważniejsze jest to, że ma 30mpix czyli więcej od sony a7III i ma prawie 6tyś punktów af czyli 10 razy tyle co "nędzny" a7III A to wszystko w podobnej cenie i nie trzeba sprzedawać eLek, by kupować drogie i ciężkie zaissy Wiadomo no nie, Sony z canonen lipa ale Sony z Zeissem to jesteś gitem na ulicy Dla kogo najważniejsza jest rozdzielczość i wielkość wydruków Canon jest lepszy od Sony a7III i lepszy od a7RIII bo tańszy o 5K UFFF ale przytrolowałem na maxa . Już mi lepiej

Cytat Zamieszczone przez robertskc7 Zobacz posta
    Dla kogo najważniejsza jest rozdzielczość i wielkość wydruków Canon jest lepszy od Sony a7III i lepszy od a7RIII bo tańszy o 5K UFFF ale przytrolowałem na maxa . Już mi lepiej
    Cos Ci się pokręciło w trakcie trollingu alb aż za dobrze sobie zrobiłeś ;-) EOS R ma kosztować poniżej 7,5k? Jeśli tak to pomimo zastrzeżeń biorę na starcie ... a7r3 kosztuje 12,5k

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez gnd Zobacz posta
    Ten filtr rewelacja. Mam nadzieję, że ktoś zgapi i podrobi bo prawie 400$ to dużo.
    To jest bardzo fajny patent.

--- Kolejny post ---

Czy gdzieś się juz pojawiło w jaki sposób wybiera się punkty AF? Można wybrac każdy z tych 6000 czy sa jakoś zgrupowane a jesli tak ile punktów stanowi najmniejszą grupę?
    KAWAŁEK MOJEGO ŚWIATA - http://bodak.manifo.com

Uzależniony
    Miasto
    .

Cytat Zamieszczone przez miszak Zobacz posta

Czy gdzieś się juz pojawiło w jaki sposób wybiera się punkty AF? Można wybrac każdy z tych 6000 czy sa jakoś zgrupowane a jesli tak ile punktów stanowi najmniejszą grupę?
    Na pewno można używać ekranu jako tochpada w trakcie używania wizjera. Można też robić gesty na gładziku przełączając strefy.

Cytat Zamieszczone przez gnd Zobacz posta
    Na pewno można używać ekranu jako tochpada w trakcie używania wizjera. Można też robić gesty na gładziku przełączając strefy.
    Ok to jasne ale wybieram jeden z 6000 punktów czy sa jakoś zgrupowane? Chodzi mi o minimalny punkt.
    KAWAŁEK MOJEGO ŚWIATA - http://bodak.manifo.com

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań, WLKP

Cytat Zamieszczone przez miszak Zobacz posta
    Ok to jasne ale wybieram jeden z 6000 punktów czy sa jakoś zgrupowane? Chodzi mi o minimalny punkt.
    Podobno wybierasz jeden punkcik i ostrzysz na pojedynczą rzęsę

Uzależniony
    Miasto
    .

Są zgrupowane do komórek które przesuwasz. Zobacz na filmy z obsługą. Można sobie pomniejszyć kwadracik.

Uprawnienia umieszczania postów