Strona 9 z 366 PierwszyPierwszy ... 78910111959109 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 4136

Wątek: Canon EOS R - dyskusja ogólna.

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: Canon EOS R

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Za Canon.pl:

"Bezlusterkowce bowiem to idealny kompromis między dużą, bogato wyposażoną lustrzanką a małym kompaktem. Dlaczego? Ponieważ w niewielkiej obudowie skrywają najlepsze funkcje znane z profesjonalnych aparatów. Co więcej, bezlusterkowce to aparaty z wymienną optyką, dzięki czemu będziesz mógł sukcesywnie rozbudowywać swoją kolekcję obiektywów o nowe pozycje z bogatej oferty Canon."
    @Cichy - tylko nie pisz proszę, że bierzesz na poważnie te marketingowe pierdy , bo nie uwierzę .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar jan pawlak

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Za Canon.pl:

" będziesz mógł sukcesywnie rozbudowywać swoją kolekcję obiektywów o nowe pozycje z bogatej oferty Canon."
    No i to może być główny powód/cel Canona

jp
    puste opakowania po EF 24-70/2,8 I, 580EX, GP-E2 oraz 2 statywy i pilot RMT-DSLR2
    Sony A7R Mark III,[B] FE 1.8/20G, FE 1.4/35GM, 85mm 1:1.4 DG DN, FE 1.8/135GM,
    http://www.dpreview.com/galleries/51.../photos#page=1
    public.fotki.com/janusz-pawlak/

Pełne uzależnienie

Cytat Zamieszczone przez jotes25 Zobacz posta
    Idea bezlusterkowców? Tam nie ma żadnej idei, jest tylko parcie na kasę

Mi moda na bezlustra przypomina do złudzenia modę na SUVy. Ile to ma zalet: i pod krawężnik podjedziesz łatwiej, i zimą na śniegu sobie poradzisz jak operator pługu weźmie L4 i przede wszystkim na sąsiadów można z góry popatrzeć (tych co mają zwykłe auto tzn. lustrzankę ). I długo by wymieniać wszystkie zalety SUV/bezlustra. Problem w tym, że 90% użytkowników aut/aparatów w praktyce ich wcale nie potrzebuje
    zaponiałes napisać że to idealny samochód dla kobiety - siedzi się wysoko jest duży i czują sie bezpiecznie - 80% użytkowników suvów u mnie na wsi to kobiety

Uzależniony
    Miasto
    .

To kawałek rurki z przeniesieniem styków. Tyle mógłby kosztować ten z pokrętłem.

Ale fakt, problem jest gdzie indziej.
    Jak zawsze w C płacisz więcej a dostajesz mniej.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Zawsze mnie zastanawia jak czytam te jęki; kto kupuje Canony, że mają taki udział w rynku? Z tego co piszą na forach to to jest przestarzałe, koszmarnie drogie i zupelnie nieprzyjazne użytkownikom. Co zatem jest nie tak.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Dopiero zaczyna Awatar Panama Joe
    Miasto
    Gdańsk

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Zawsze mnie zastanawia jak czytam te jęki; kto kupuje Canony, że mają taki udział w rynku? Z tego co piszą na forach to to jest przestarzałe, koszmarnie drogie i zupelnie nieprzyjazne użytkownikom. Co zatem jest nie tak.

Agenci i fanboye wyjmują ludziom z koszyków w Media Markt SONY i podkładają Canony, stąd ta wysoka sprzedaż

Pełne uzależnienie Awatar szwayko
    Miasto
    Olsztyn

Porównanie do 6DII
    https://www.the-digital-picture.com/...ameraComp=1140

Bateria
    370 shots (at 23°C) vs. shots 1200 (at 23°C, AE 50%, FE 50%)

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

tez tak mam...
    www albo tez flickr

sv
    Guest

:-) Z przyjemnością popatrzę na wyniki sprzedaży Sony w jakiś miesiąc po rozpoczęciu sprzedaży "R". Myślę, że ta R-ka przekroczy sprzedaż wszystkich pełnoklatkowych A razem wziętych (a jest tego trochę, bo dalej sprzedają takie truchła jak A7, który miał premierę chyba z 10 lat temu).

Pełne uzależnienie Awatar kmeg

Cenę wypozycjonowali idealnie. Między 6d2 a 5d4 i zapewne nakręci im to niezła sprzedaż. Taniej niestety już było. Czekam na testy, potrzymanie tego w reku i lekki spadek cen.

Strona 9 z 366 PierwszyPierwszy ... 78910111959109 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów